TunaHanBag
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba serverımda oyuncular /market yazınca sanal market çıkıyor ama herhangi bir şeye tıklıyınca yetkiniz yok diyor nasıl ayarlarım
Daha Detaylı Açarsanız Market Chest Commandsmı veya ShopGui+ mı ?merhaba serverımda oyuncular /market yazınca sanal market çıkıyor ama herhangi bir şeye tıklıyınca yetkiniz yok diyor nasıl ayarlarım
GUI'li market için hangi plugini kullanıyorsunuz ona göre size daha iyi şekilde yardım edelimmerhaba serverımda oyuncular /market yazınca sanal market çıkıyor ama herhangi bir şeye tıklıyınca yetkiniz yok diyor nasıl ayarlarım
knk shopgui lütfen yardımcı olunGUI'li market için hangi plugini kullanıyorsunuz ona göre size daha iyi şekilde yardım edelim
- Delux menu
- chestcommands
- shopguiplus
- Diğeri (siz söyleyin
)
Shop Gui+ ;knk shopgui lütfen yardımcı olun
bunları nereye yazacağımShop Gui+ ;
- shopguiplus.shop
- shopguiplus.others
- shopguiplus.sell.hand
- shopguiplus.shop
- shopguiplus.shops.*
- shopguiplus.shops.blocks
- shopguiplus.shops.food
- shopguiplus.shops.ores
- shopguiplus.shops.tools
- shopguiplus.shops.armor
- shopguiplus.shops.farming
- shopguiplus.shops.drops
- shopguiplus.shops.dyes
- shopguiplus.shops.miscellanous
- shopguiplus.buymore
- shopguiplus.sellmore
groupmanager da herkese verin gerekli olanlarıbunları nereye yazacağım
aga sıkıntı şurda groupmanagerdan yetki vermeyi bilmiyorumgroupmanager da herkese verin gerekli olanları
groupmanager dosyasına girin > worlds gir > world gir > groups.yml giraga sıkıntı şurda groupmanagerdan yetki vermeyi bilmiyorum
shopguiplus.shop
dediğini yaptım ama hala sorun veriyorgroupmanager dosyasına girin > worlds gir > world gir > groups.yml gir
örnek olarak benim bu şekilde bir oyuncu grubum var permissionları gördüğün gibi sıralı.
Sende sana lazım olan permissionları bu şekilde vermen gerekli.
yetkileri verdikten sonra sunucuya restart attınız dimi ? birde doğru yetkileri verdiniz dimi ?dediğini yaptım ama hala sorun veriyor
restart yerine reload attımyetkileri verdikten sonra sunucuya restart attınız dimi ? birde doğru yetkileri verdiniz dimi ?
groupmanagera mı sunucuya mı ?restart yerine reload attım
sunucuyagroupmanagera mı sunucuya mı ?
kanka acil yardımcı olman gerek oyuncular marketten bişi alamıyor istersen serverıma gel bak secretcraft.batihost.netgroupmanagera mı sunucuya mı ?