BlackiePie
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Droshe'nin skypeden sürekli mesaj atarak "Black gel de şu tren yoluna yardım et" dediği tren yolu buymuş demek ki
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Trenleri sevdiğimi duymuş <3[DOUBLEPOST=1399464959,1399464852][/DOUBLEPOST]Ha, bu arada @Bertan TaşkıranDroshe'nin skypeden sürekli mesaj atarak "Black gel de şu tren yoluna yardım et" dediği tren yolu buymuş demek kiÇok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Trenleri sevdiğimi duymuş <3[DOUBLEPOST=1399464959,1399464852][/DOUBLEPOST]Ha, bu arada @Bertan Taşkıran
SEUS kullnıyorsun galiba kaç FPS alabiliyorusn en fazla?
Ay eğm törkiş.
Toroslarda halay çekerken yollandı.
Tren tünelin içinde. Bazı yapıları saklamayı seviyoruz daTreni bulamadım ama güzel![]()
Sadece resim çekmek için kullanıyorum ve evet SEUS. Fps ye malesef dikkat etmedim ama kasabiliyor bazen.[DOUBLEPOST=1399482482][/DOUBLEPOST]Trenleri sevdiğimi duymuş <3[DOUBLEPOST=1399464959,1399464852][/DOUBLEPOST]Ha, bu arada @Bertan Taşkıran
SEUS kullnıyorsun galiba kaç FPS alabiliyorusn en fazla?
Yorumunuz için teşekkürlerDroshe'nin skypeden sürekli mesaj atarak "Black gel de şu tren yoluna yardım et" dediği tren yolu buymuş demek kiÇok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Kareye sığmayacak kadar buyuk desembütün göstersen iyi olurdu.
Bu Map Ana Lobinizmi Olcak Tren Haraket Ediyormuş Ya Sunucular Arasında Felan Gezinti Tarzı![]()
Evet HUB olacak.. Tamamı çok yakında paylaşılacakBu Map Ana Lobinizmi Olcak Tren Haraket Ediyormuş Ya Sunucular Arasında Felan Gezinti Tarzı![]()