MassiveMine | Tren ve Tren Garı [#2]

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Droshe'nin skypeden sürekli mesaj atarak "Black gel de şu tren yoluna yardım et" dediği tren yolu buymuş demek ki :D Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Droshe'nin skypeden sürekli mesaj atarak "Black gel de şu tren yoluna yardım et" dediği tren yolu buymuş demek ki :D Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Trenleri sevdiğimi duymuş <3[DOUBLEPOST=1399464959,1399464852][/DOUBLEPOST]Ha, bu arada @Bertan Taşkıran

SEUS kullnıyorsun galiba kaç FPS alabiliyorusn en fazla?

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Trenleri sevdiğimi duymuş <3[DOUBLEPOST=1399464959,1399464852][/DOUBLEPOST]Ha, bu arada @Bertan Taşkıran

Resimleri ben kendi isteğimle koydum. Kurucu shaderli resimler çekilmeyeceğini bildirmişti çünkü. Evet SEUS v.10.1

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ay eğm törkiş.

Toroslarda halay çekerken yollandı.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Vat ? Ay doğn sipık ingiliş

Toroslarda halay çekerken yollandı.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Treni bulamadım ama güzel :D
Tren tünelin içinde. Bazı yapıları saklamayı seviyoruz da :)[DOUBLEPOST=1399482427,1399482371][/DOUBLEPOST]

Sadece resim çekmek için kullanıyorum ve evet SEUS. Fps ye malesef dikkat etmedim ama kasabiliyor bazen.[DOUBLEPOST=1399482482][/DOUBLEPOST]
Yorumunuz için teşekkürler :)

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Map Ana Lobinizmi Olcak Tren Haraket Ediyormuş Ya Sunucular Arasında Felan Gezinti Tarzı :D