- En iyi cevaplar
- 0
Ya ben kasanın sağı diyorum senin sağın değil. Orası sağ tarafı oluyorOzmn tartismaya noktayi koyuyorum
al bu taraf![]()
![]()
Ya ben kasanın sağı diyorum senin sağın değil. Orası sağ tarafı oluyorOzmn tartismaya noktayi koyuyorum
al bu taraf![]()
![]()
Bilgisayari yeni acmistim. Otomatik olarak acilan AdvancedSystemCare'i kapatirken mavi ekran yedim.Kardeş o Titan 'da bile oluyor alakası yok. Programların hataları canlılarda yaşanan dejavu gibi bir şey. Yani bi oyun aynı anda 2 kere FPS denilen yani max kareye düşen sayı 2 kere tekrarlanırsa bilgisayarın kafası karışıyor bütün sistem birbirine giriyor. Teknoloji halen ne kadar gelişmişsede insanlar gibi dejavu yaşayınca beyni kendi kendini onaramıyor. Yani nasıl blue screen yediysen eğer oyunsa ya da programsa yeni sürümü geldiğinde düzelecektir. Eğer tek başına yediysen bunu o zaman bilgisayarına format atmanı öneririm. Program yükleme v.b şeylerde ask.fm toolbar yükleme ne kadar olsada yüklemeyip bilgisayarının içine virüs atabiliyor. Yani anlayacağın sitersen git ASUS ROG TYTAN ya da Phoneix gibi bilgisayardan al 1 gün içerisinde aynı hatayı görebilirsin.
Tamam da durduk yere mavi ekran yemek de hiç hoş değilAslina bakarsaniz konuyu cok uzattikbsod 1 kere yemekden birsey olmaz
ztn ekrandada ole yazio bu mesaji bosveeri res atin dio eger birdaha olursa yardim alin dio yani 2. Kez olursa yaz daha mantikli sonuclar cikaririz ve olursa hata kodunuda almayi unutma
eger kapanmadan yetisemessen "ciddi bir hatadan kurtarildi" yazan hata yerinde kod da yazar
![]()
Hayatinda mavi ekran yemeyen kisiye ben pc kullanmis dememTamam da durduk yere mavi ekran yemek de hiç hoş değil
Durduk yere, masaüstü açıkken geldı.Eğer kötü içerikli sitelere girdiysen ve birşeylere bastıktıysan bilgisayarına gizliden virüs atabilir ve ESETantivürüs falan bunu göremez Windows kendini aniden kapatır ve mavi ekran gelir.
(birtek bu yüzden gelmez) bana olmuştu bir kere.
Çözüm öneriyorum.
CClean indir tarama, temizlik yap
EsetAntivirüs ile 'Özel Tarama' yap muhtemelen zararlı içerikler bilgisayarından silinecektir.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dışardan bakınca düz mü :/Disardan bakinca duz demek istedim
Yavrucum bilgisayarda baska biri var diyorum anlamiyor musun
Bu nasıl bir yorumdur nereden başlasam bilemedimKardeş o Titan 'da bile oluyor alakası yok. Programların hataları canlılarda yaşanan dejavu gibi bir şey. Yani bi oyun aynı anda 2 kere FPS denilen yani max kareye düşen sayı 2 kere tekrarlanırsa bilgisayarın kafası karışıyor bütün sistem birbirine giriyor. Teknoloji halen ne kadar gelişmişsede insanlar gibi dejavu yaşayınca beyni kendi kendini onaramıyor. Yani nasıl blue screen yediysen eğer oyunsa ya da programsa yeni sürümü geldiğinde düzelecektir. Eğer tek başına yediysen bunu o zaman bilgisayarına format atmanı öneririm. Program yükleme v.b şeylerde ask.fm toolbar yükleme ne kadar olsada yüklemeyip bilgisayarının içine virüs atabiliyor. Yani anlayacağın sitersen git ASUS ROG TYTAN ya da Phoneix gibi bilgisayardan al 1 gün içerisinde aynı hatayı görebilirsin.
Bill Gates bile canlı yayında bluescreen almış adamdırHayatinda mavi ekran yemeyen kisiye ben pc kullanmis dememolur ole arada takmican kafaya
he bazen login ekrani tam gelcekken bsod verio res ation yine ayni daha giris yapamion mesela ole olsa haklisin
cok sinir bozucu bi durum
![]()
Aynen ole biraz once bi konuda paylastim burdada paylasiyimBill Gates bile canlı yayında bluescreen almış adamdır![]()