Maxheadroom Olayı.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu zaten Ruhi Çenet Videolar`ı paylaşmıştı Youtube`deBu olaya diğer hükümet adamları karışmış ve bu hacklemeyi hiçbir insanoğlu teknolojisi yapamazmış.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hadi bir üyeyi gereksiz yere muteleyip ardından Artistçe bir mesaj bırakıp havalı görünelim.
@tekno 51 @Hsbas Clapy'den şikayetçiyim beni gereksiz yere muteleyip sabah attığım mesaja aktif olduğu halde cevap vermiyor. Bana karşı garezi var.
Ben @B35T14 ve bu yüzden mute yedim;
Bu Uyarının gereksiz olduğunu ve Clapy'nin bana karşı garezi olduğunu düşünüyorum.
Yaa Tamam Sinirlenmeyin :(

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Hatta Sonradan Spoiler Koydum Rahatsız Olacaksanız İzlemeyin Diye. ya tamam büyütmeyin :S:S

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklı? Korkuyorsan girmezsin izlemezsin bu kadar basit, seni izle diye zorlayan yok, görüntü de yok zaten spoiler içinde daha ne yapılabilir?
Ben Hatta Sonradan Spoiler Koydum Rahatsız Olacaksanız İzlemeyin Diye. ya tamam büyütmeyin :S:S
Konu bu konu sahibinin koyduğu içerikle alakalı değil konu benim konuya ilk attığım mesajın Kışkırtma provoke etme ayaklanma başlatma vs. diye uyarı alıp mutelenmemle alakalı. @KaptanHero ile benim hiçbir derdim yok dün zaten hallettik O konuyu sorun kalmadı. Sadece Clapy beni neden saçma sapan bir şekilde muteledi? Birde neden cevap vermiyorlar? Hepsi aktif görüyoruz. Elimde ss de var ve beni gereksiz yere muteleyip uyarı verdi.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hadi her konuya bunu yazıp olgun havasına girelim.
Forumdaki yöneticilerin bildiğim kadarıyla hiçbir şekilde bir üyeye onur kırıcı, azarlayıcı harekette bulunmaması gerekir. O adam ben olsam harbiden onurum kırılırdı. Eğer provoke ediyorsa (Ki benim düşünceme göre şuanda etmiyor ama yazdığınında doğru olduğunu savunmuyorum), sadece cezayı açık olmayacak bir biçimde uygulamak ve konuyla ilgili şahısa bir mesaj yazmamak gerekir hele ki küçük düşürücü hiçbir mesaj yazmamak gerekir zaten bu forum kuralıdır. Yani ayıp olmuş adama. Gene bana kalırsa özür dilersen (ne kadar kabul eder muamma) doğrusunu yapmış olursun. Ama hatası varmı adamında? var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalnız şimdi yaptığın konuyu baltalamak olmuyor mu?Yöneticilerle bir derdin varsa özel mesaj yoluyla yöneticiye ulaş.Bence ilk olarak @Clapy `ye ulaş ve neden böyle bir şey yaptın de.Sebebsiz yere ise(ki sebebsiz yere neden mutelesin)başka bir yöneticiye söyle yine özel mesaj yoluyla.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Hem çalışıyor hemde burada forumla ilgileniyorum. Raporlar bittikten sonra konulara göz atıyor ve yapılan yorumlarda kural dışı bir şeyin var olup olmadığına bakıyorum. Dalgınlığıma gelip yorumu yanlıs anlamışım. Üyeden gereken özrü diledim. Kendimi kimseyle ayırmıyorum burada. Bu tarz bir tepkinin sebebi sürekli konularda dönüp dolaşan yaş ortalaması muhabbetidir. Burada arkadaşa bulunduğum postun ona agır geleceginden bahsetmişsiniz. Aynı şekilde bu tarz yorumlamaların yapıldığı üyelerde bu tarz yaş ortalaması muhabbetlerinden etkileneceklerdir. Bende burada yöneticiliğimden önce güncel bir üyeydim. 2012 yılında forumda genelde üstlerde olan konu pluginler hakkında tartışmak pluginlerdeki hataları gidermek serverların stabil çalışmasını sağlamak tarzı şeylerdi. Elbetten yaşı yine ufak olan kişilerde vardı. Yalnız akıl yaşla ölçülmüyor. Gayet edepli bir şekilde herkes birbiri ile gerekli yardımı alırdı. Yeri geldiğindesohbet de ederdik. Yine aramızda sizin yaş ortalaması kefesine aldığınız kişilerle birlikte. İşin özü gereken yapıldı. Daha fazla uzatmanın manası yok. Ben her kullanıcı ile elimden geldiğince yakından ilgilenmeye çalışıyor ve yardımcı olmak için çabalıyorum. Ki bana özel mesaj yada profil üzerinden iletişim kurmaya çalışan kimseyide geri çevirmedim. Yargılamadan önce iyice tartınız. İyi forumlar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Gereken konuşmayı kendisiyle özel konuşma ile konuşup hallettik. Kendisi sağ olsun verdiği uyarıyı ve muteyi geri aldı. Sorun hallolmuştur verdiğim rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür dilerim.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Hem çalışıyor hemde burada forumla ilgileniyorum. Raporlar bittikten sonra konulara göz atıyor ve yapılan yorumlarda kural dışı bir şeyin var olup olmadığına bakıyorum. Dalgınlığıma gelip yorumu yanlıs anlamışım. Üyeden gereken özrü diledim. Kendimi kimseyle ayırmıyorum burada. Bu tarz bir tepkinin sebebi sürekli konularda dönüp dolaşan yaş ortalaması muhabbetidir. Burada arkadaşa bulunduğum postun ona agır geleceginden bahsetmişsiniz. Aynı şekilde bu tarz yorumlamaların yapıldığı üyelerde bu tarz yaş ortalaması muhabbetlerinden etkileneceklerdir. Bende burada yöneticiliğimden önce güncel bir üyeydim. 2012 yılında forumda genelde üstlerde olan konu pluginler hakkında tartışmak pluginlerdeki hataları gidermek serverların stabil çalışmasını sağlamak tarzı şeylerdi. Elbetten yaşı yine ufak olan kişilerde vardı. Yalnız akıl yaşla ölçülmüyor. Gayet edepli bir şekilde herkes birbiri ile gerekli yardımı alırdı. Yeri geldiğindesohbet de ederdik. Yine aramızda sizin yaş ortalaması kefesine aldığınız kişilerle birlikte. İşin özü gereken yapıldı. Daha fazla uzatmanın manası yok. Ben her kullanıcı ile elimden geldiğince yakından ilgilenmeye çalışıyor ve yardımcı olmak için çabalıyorum. Ki bana özel mesaj yada profil üzerinden iletişim kurmaya çalışan kimseyide geri çevirmedim. Yargılamadan önce iyice tartınız. İyi forumlar.
Bende umardım keşke 2012 deki gibi bir forum olsa. Zaten şu an forumun durumu belli. Saygı en alt safhalarda. Her gün başka bir insan geliyor afedersiniz sövüp gidiyor. Forumdaki yaş ortalaması düştümü? ..,düştü malesef, İnsanlar çoğu şeyi farkında olmadan yazıyor buna argo kelimelerde dahil. Tabi sizede iş düşüyor adminler ne kadar eksikte desek 7/24 foruma bakacak bir durumunuz yok sizinde bir hayatınız var. Sizde iyi forumlar dilerim.

• Beğen
Reactions: DIO