MC.CANDYCRAFT.NET | 4 yıldan sonra sunucu sıfırlandı, yenilendi!

VhtKings

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eskiden süper serverdi ama okadar çok açılıp kapandıki zaman harcadığıma deyiceğini sanmıyorum.

BlazerdciGenc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Servere girilmiyor. 2 gündür oynayamıyorum. 1.8.8 Optifine ile giriyorum olmuyor, 1.8.8 ile giriyorum yine olmuyor. Serverdeki kişi sayısı düşmüş. Şunu bi düzeltirmisiniz?

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Servere girilmiyor. 2 gündür oynayamıyorum. 1.8.8 Optifine ile giriyorum olmuyor, 1.8.8 ile giriyorum yine olmuyor. Serverdeki kişi sayısı düşmüş. Şunu bi düzeltirmisiniz?
Geçtiğimiz 2 gün boyunca alt yapı geliştirmeleri yapıyorduk yeni bir anlaşmamız sebebiyle daha fazla oyuncu geleceğini düşündüğümüz için. Şuanda herhangi bir sorun yoktur girebilirsiniz. İyi oyunlar

ByAnx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende server'a girerken sorun oluyor sorunum :
Loging in de 10-20 saniye bekliyor,
Internal Exception:io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException

Bugün kafede girmiştim fakat böyle oldu bir sorayım dedim.
NOT: Diğer serverlara giriyor.,.

Nexima

www.candycraft.net
En iyi cevaplar
0
Bende server'a girerken sorun oluyor sorunum :
Loging in de 10-20 saniye bekliyor,
Internal Exception:io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException

Bugün kafede girmiştim fakat böyle oldu bir sorayım dedim.
NOT: Diğer serverlara giriyor.,.
Evet şuanda 2 gündür yoğunluktan dolayı girişlerde problem yaşıyoruz sorunu çözmeye çalışıyoruz.

ByAnx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet şuanda 2 gündür yoğunluktan dolayı girişlerde problem yaşıyoruz sorunu çözmeye çalışıyoruz.
Lütfen bu sorun hızlıca giderilsin serverınızı çok beğendim çok emek harcanmış bir servera benziyordu zaten başarılar... :)

Server çok kaliteli ancak çok lag var düzeltin şunu!!!a

HERROBEMRE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Internal Exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException hatası alıyorum lütfen yardım edin...