Aynı sorun devam ediyor önce giriş yapılıyorda kalıyor bi süre sonra aynı hatayı veriyor ancak diğer sunuculara giriyor.şuanda tekrar dener misin ?
1.7x sürümlerde fps droplar yaşanıyor. Herşeyin günceli iyidir. 1.8 kullanın. Bence 1.7x gerek yok.1.7.2 olursa sevinirimSw İyiye Benziyo Ama 1.7.2 istiorz
![]()
Kullandığınız sürümün optifine güncel versiyonunu indirin. Onla giriş yapın.1.8 kasiyo ama
bunu bir kusur olarak göstermişsin sayıyorum konuşma tarzından anlayarak. "bile" lafını kullandığına göre başka gözüne çarpan birden fazla sorun veya ingilizce yerler var bunların neler olduğunu bana açıklayabilir misin dikkate alalım bizde.Sunucudaki AuthMe Reloaded eklentisi bile Türkçe değil.
Haritayı siz yaptıysanız güzel bir harita.bunu bir kusur olarak göstermişsin sayıyorum konuşma tarzından anlayarak. "bile" lafını kullandığına göre başka gözüne çarpan birden fazla sorun veya ingilizce yerler var bunların neler olduğunu bana açıklayabilir misin dikkate alalım bizde.
Haritaların çoğunu biz yaptık veya özel olarak yaptırdık. Sunucudaki ara sıra donmalar ise yeni makine siparişini verdik geldiği zaman düzelecektir. Eklentilerin bazılarının türkçe olmaması ise bazı eklenti yapımcıları dil desteği koymuyor.Haritayı siz yaptıysanız güzel bir harita.
Sunucuda donmalar yaşanıyor.
Bazı eklentiler Türkçe değil.