[ Mc.EnderOyuncu.Com ] - [1.8-1.17] - 0 LAG GARANTİSİ - 192GB - SAYFALI ENVATER - KANATLAR - HER GUN EVENT - UOPSKYBLOK - EMEKSKYBLOCK - +1800 REKOR!!

SkyBlock oynamaktan zevk alan eğitim grubu?

• Anaokulu

• İlkokul

• Ortaokul

• Lise

• Üniversite

• +20 Yaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

bugraenes333

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bence server gayet güzel işliyor.Çok ünlü olan serverlardaki gibi bir odunu 3 kere tekrar tekrar kırmanızı gerektircek bir lag da yok :) servere ilk kez bu gün girdim birçok komutu bilmememe rağmen destekler yardımcı oluyor.Bence gayet güzel bir server.

TekiNNN

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımla oynadığım güzel bir server gayet zevkli umarım iyi yerlere gelir

firatnew

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sunucu çok başarılı 50+ online gayet başarılı yetkili kadrosu, oyuncularla ilgilenilmesi, oyuncuları vs. gerçekten saygılı ve terbiyeli

ozerentalha

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuya daha yeni başladım arkadaşımla beraber onuyoruz ve şimdiden beğendim çok güzel sunucu

DaRDaWell

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serve Çok Güzel Bayıldım Serevere Vakit Geçirmek Ve Eğlenmek İçin Güzel Bir Server Skyblock Serveri Arıyan Herkese Tavsiye Ederim <3

YahyaVip

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben hayatımda bu kadar güzel bir sunucu görmedim Almanyada olmama rağmen Türk sunucusundan bu kadar zevk alıyorum sizde gelin hiçbir şey kaybetmezsiniz çok iyi bir sunucu.

Bir sorum olacaktı eğer sunucuya drop kasaları gelecekmi havadan eşya düşüyor onlar çok önemli buradaki tüm arkadaşlarımı sunucuya çağırıyorum yavaş yavaş birinci olacağız