mc.gizeron.com - Efsane sunucu yeniden aktif. | Kaliteli Sistemler | Dürüst Oyuncular | Adaletli yetkililer. - Gerçek OPFactions. * Hergün 20.00 event

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Botsentry sizi engellemiş sanırım. Engellemeyi kaldırdım. Tekrar denermisin?

Speed06PRO

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler şu anda dışardayız eve gelince mutlaka deneyecegiz bu arada serveriniz çok güzel Başarılarinızın devamını dilerim size ulaşabileceğim discord adresi vs. var mi?

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
|cavenw.batihost.net|Lapis Sistemi|Pazar Sistemi|Rütbe Hammadde|Edit SET VE ALETLER VE ONLARCASI |MACERA SENİ BEKLİYOR !!! cavenw.batihost.net HEYECANIMIZA ORTAK OL <>|<>SÜRÜM:1.8 RAM 4 GB YETKİLER SUDAN UCUZ<>|<>
@AdexTR Arkadaş kendi konusunun reklamını burda yapıyor, gereğini yapar mısınız efendim?

kaanbasak1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben niye sunucuya giremiyorum. 1.13.2 ile denedim, 1.12.2 ile denedim, 1.12 ile denedim fakat hala servera giriş yapamıyorum. Geçersiz sürüm deyip duruyor çıldırıcam artık

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba, Sunucumuza girişler kısa vadede oluşan bir hata nedeniyle, şimdilik 1.8x sürümüyledir. Hata en yakın zamanda düzeltilecek olup bunun için sizden özür diliyoruz ve sunucumuza bekliyoruz: mc.gizeron.com

kaanbasak1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba sunucuya girdim teşekkürler fakat şu an bakımda mı acaba sunucuya girilmiyor da ?