mc.gizeron.com - Efsane sunucu yeniden aktif. | Kaliteli Sistemler | Dürüst Oyuncular | Adaletli yetkililer. - Gerçek OPFactions. * Hergün 20.00 event

zenfone12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
=>Daha fazla resim ekle
=>Resimleri daha güzel bir açıdan çekersen rfso olur
=>Konu tasarımı güzel
=>Kapasitesi biraz indir bence 250 kişi geleceğini sanmiyom
=>Sunucu başarılı geliştirilebilir
=>Sana bir tavsiye serverde çipleri ucuz yap ama çok yetkileri olmasın para yatirmayanda yatıranda gelicektir

YORUMU begenir misin

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı ve resimler en kısa sürede değişecek olup, VIP fiyatları zaten özelliklerine göre uygun bulunmaktadır. Kapasitenin kimseye bir zararı olmamakla birlikte sunucunun eskisi gibi dolacağından şüphem yok.

Yorumun için teşekkürler :)

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzu ziyaret ettiğinde cevabını zaten kendin alacaksın. Birsürü sistem mevcut, Piyasadaki faction'lara hiç benzemiyor. :)

xThanKer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hayatımda oynadığım Faction Serverleri`nin neredeyse en güzeli.Bazı eksikleri var fakat Adminlerimizin yakında düzelteceğini düşünüyorum.Birinin dışına değil içine bakmalısın direk resimlerinden ve özelliklerinden yargılama.Gel sende oyna anlayacaksın.

Son düzenleme:

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayatımda oynadığım Faction Serverleri`nin neredeyse en güzeli.Bazı eksikleri var fakat Adminlerimizin yakında düzelteceğini düşünüyorum.Birinin dışına değil içine bakmalısın direk resimlerinden ve özelliklerinden yargılama.Gel sende oyna anlayacaksın.
Merhaba, değerli yorumun beni çok sevindirdi. Sunucunumuz günden güne gelişecek sizler sayesinde.

Byckr

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Konunuzun ilk giriş tasarımı gayet güzel fakat forum'un boyutlarına göre küçük olduğu için kötü durmuş. Resimleride konu tasarımının içine gömerseniz daha şık olacaktır. Ve daha fazla bilgi veriniz sunucuyla alakalı.

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Günceldir
Konunuzun ilk giriş tasarımı gayet güzel fakat forum'un boyutlarına göre küçük olduğu için kötü durmuş. Resimleride konu tasarımının içine gömerseniz daha şık olacaktır. Ve daha fazla bilgi veriniz sunucuyla alakalı.
Merhaba, Konu tasarımının kötü olduğunun benda farkındayım. Bu yüzden konunun sonuna en kısa zamanda değiştirilecektir yazdım. Sunucu hakkında bilgi istiyorsunuz: Bir sürü kutu ve 4 farklı kasa var. Barmenden içki alıp kazanabilir yada kaybedebilir. Arananalr listesindeki adamı öldürürseniz para kazanırsınız. Kutu parçasında kasılıp zengin olabilir lapiste kutu kazanabilirsiniz. Daha fazlası için sunucuya gelmeni öneririm.

Gizeron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yönlendirmede sorun oluştu, Şimdilik gizeron.batihost.net ip adresini kullanabilirsiniz.

Speed06PRO

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girerken You got dedected as a BOT, contact a STAFF to fix problem. Yazıyor kuzenimle aynı evden sunucuya girmeye çalışıyoruz aynı İP adresi olduğu için büyük ihtimalle o yüzden yazıyor yardım istiyorum sunucuya 2miz de giremiyoruz!