MC.MINELEADER.NET || FACTION & SKYBLOCK & SURVIVALGAMES & SG FFA PVP & CREATIVE & MINIGAMES ||

MineLeader

mc.MineLeader.net
En iyi cevaplar
0
[KURUCU] NecatiGZL
Skype : MinecraftDunyan Sunucumuz hakkında destek,istek,sorun her şey'inizi buraya yazabilirsiniz arkadaşlar..

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Survival Games bekleme alanını nerden aldınız . O haritayı ben yapmıştım nasıl aldıysanız kim verdiyse artık

MirzaMutluMRJ

PLAY.MRJNW.NET
En iyi cevaplar
0
SonHükümdar sunucunda eskiye dayalı olarak çok iyidi çok kaliteli pluginlerin vardı o sunucuyu devam ettirseydin şu an en iyi sunucular arasındaydın ama bir hata yaparak sunucunu kaybettin neyse inşallah bunda büyürsün pluginleri çok beğendim :)

MineLeader

mc.MineLeader.net
En iyi cevaplar
0
SonHükümdar sunucunda eskiye dayalı olarak çok iyidi çok kaliteli pluginlerin vardı o sunucuyu devam ettirseydin şu an en iyi sunucular arasındaydın ama bir hata yaparak sunucunu kaybettin neyse inşallah bunda büyürsün pluginleri çok beğendim :)
Çok haklısın Mirza. Fakat yaptık bi hata yapcak bir şey yok artık. Ama yinede bu sunucumuzda çok iyi yükseliyor. Umarım hep böyle ilerleriz.

Anarchist

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Skyblock adalarini sıfırlanması hiç hoş olmadı. Bu kadar kaliteli bir servere yakışmadı bu olay bence.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server şu an skyblockda tamamen laglandı haberiniz olsun !! Chest bile açılmıyor :)

gerçekten yazanlardaki ramlerinizi kullanıyormusunuz çünkü skyblock laglanıyor sürekli

TheDrayS

www.Filo.ooo
En iyi cevaplar
0
16 GB ram bu kadar sunucuya nasıl yetebiliyor? Minigames arenalarına ne kadar ram veriyorsunuz?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde skyblockların genelimi böyle bilmiyorum fakat kardeşim biz adada değilken hiçbir karpuz kaktüs vb büyümediği için sürekli afkmı bırakmak zorundayız ?? ozmn server olamanın anlamı neki normal oyundada kapat aç oynuyoruz ztn :)