blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
peki bu adada bitki büyümeme olayının bir çözümü yokmu![]()
Yeni Rekorumuz Hepinize Teşekkürler Gün Geçtiikçe Artiyoruz
Sorunuza cevap verdim minigames açık değil ram artırınca açicaz![]()
peki bu adada bitki büyümeme olayının bir çözümü yokmu![]()
Yeni Rekorumuz Hepinize Teşekkürler Gün Geçtiikçe Artiyoruz
Sorunuza cevap verdim minigames açık değil ram artırınca açicaz![]()
valla o yan hesap olayını bende çözemedim ya. Eğer kim yapıyorsa hakikaten haberim yok. Büyük bir ihtimal sunucuda rehberlerden falan biridir.Sunucunuza girmedim ancak kaliteli oldugu konudan anlasiliyor.
Birde yan hesaptan konuyu guncelleyip sacma yorumlar yapmasaniz cok hos olucak. Anliyoruz, biz akilsiz degiliz![]()
Yan hesap derken benimi kastetinizSunucunuza girmedim ancak kaliteli oldugu konudan anlasiliyor.
Birde yan hesaptan konuyu guncelleyip sacma yorumlar yapmasaniz cok hos olucak. Anliyoruz, biz akilsiz degiliz![]()
Yorumunuz için teşekkürler. Faction sunucusu yeni güncellendiği için rehber arayışına vakit ayıramadık. En kısa zamanda bulucaz birisini. Ts3'e gelirsek TS3 sunucu çok yeni ve ts3den anlayan pek arkadaş yok. Ben ts3 kullanmadığım için hiçbir bilgim yok. Arkadaş düzenlemişdi zaten eğer yardım etmek istersen tabi neden olmasınGayet güzel bir sunucuBaşarılı buildler ve başarılı eklentiler bulunmakta.
Teamspeak3 sunucunuzun tasarımı iconları ve perm yetki düzenlemelerini pek hoş bulmadım fazla özenilmemiş.
Factiona girdim sadece orada oynamayı düşünüyorum BOSS hariç editsiz güzel ve saf faction
Factionda rehber veya yetkili olması şart kendi düşüncemle çünkü her yanında küfür eden hakaret eden kişiler bulunmakta
Eğer Teamspeak3 Yetki düzenlemesi vb. işler için Teknik Destek elemanına ihtiyacınız varsa gönüllü olarak sizlere katıalbilirm...
+rep Ehue Ehue
Ayrıyeten sunucuda şu an itibariyle Factionda 12 tane oyuncu bulunmakta eventi sabırsızlıkla beklemekteyim
Bu arada event takvimi nedir ?
GÜNCEL BİR SUNUCU![]()
Evet yardım etmek isterimYorumunuz için teşekkürler. Faction sunucusu yeni güncellendiği için rehber arayışına vakit ayıramadık. En kısa zamanda bulucaz birisini. Ts3'e gelirsek TS3 sunucu çok yeni ve ts3den anlayan pek arkadaş yok. Ben ts3 kullanmadığım için hiçbir bilgim yok. Arkadaş düzenlemişdi zaten eğer yardım etmek istersen tabi neden olmasın
![]()
Özentilik?