MC.MINELEADER.NET || FACTION & SKYBLOCK & SURVIVALGAMES & SG FFA PVP & CREATIVE & MINIGAMES ||

Unliforce

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lütfen başka serverde reklam yapicam diyen kendisine reklamci diyen kişileri serverinize alip emek hırsızlığına ortak olmayın!

Sunucudaki sorunlar giderildi pvp aktif!!!

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza girmedim ancak kaliteli oldugu konudan anlasiliyor.
Birde yan hesaptan konuyu guncelleyip sacma yorumlar yapmasaniz cok hos olucak. Anliyoruz, biz akilsiz degiliz ^_^

MineLeader

mc.MineLeader.net
En iyi cevaplar
0
Sunucunuza girmedim ancak kaliteli oldugu konudan anlasiliyor.
Birde yan hesaptan konuyu guncelleyip sacma yorumlar yapmasaniz cok hos olucak. Anliyoruz, biz akilsiz degiliz ^_^
valla o yan hesap olayını bende çözemedim ya. Eğer kim yapıyorsa hakikaten haberim yok. Büyük bir ihtimal sunucuda rehberlerden falan biridir.

MineLeader

mc.MineLeader.net
En iyi cevaplar
0
Konu Güncel +

Güncelleme: Faction harika bir şekilde düzenlendi ve artık daha kaliteli. Rütbe sistemi ve harika bir pet sistemi eklendi.

xXx_MLGeSwag_xXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir sunucu :) Başarılı buildler ve başarılı eklentiler bulunmakta.
Teamspeak3 sunucunuzun tasarımı iconları ve perm yetki düzenlemelerini pek hoş bulmadım fazla özenilmemiş.
Factiona girdim sadece orada oynamayı düşünüyorum BOSS hariç editsiz güzel ve saf faction :)
Factionda rehber veya yetkili olması şart kendi düşüncemle çünkü her yanında küfür eden hakaret eden kişiler bulunmakta :)
Eğer Teamspeak3 Yetki düzenlemesi vb. işler için Teknik Destek elemanına ihtiyacınız varsa gönüllü olarak sizlere katıalbilirm...
+rep Ehue Ehue

Ayrıyeten sunucuda şu an itibariyle Factionda 12 tane oyuncu bulunmakta eventi sabırsızlıkla beklemekteyim :)
Bu arada event takvimi nedir ?

GÜNCEL BİR SUNUCU :)

MineLeader

mc.MineLeader.net
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir sunucu :) Başarılı buildler ve başarılı eklentiler bulunmakta.
Teamspeak3 sunucunuzun tasarımı iconları ve perm yetki düzenlemelerini pek hoş bulmadım fazla özenilmemiş.
Factiona girdim sadece orada oynamayı düşünüyorum BOSS hariç editsiz güzel ve saf faction :)
Factionda rehber veya yetkili olması şart kendi düşüncemle çünkü her yanında küfür eden hakaret eden kişiler bulunmakta :)
Eğer Teamspeak3 Yetki düzenlemesi vb. işler için Teknik Destek elemanına ihtiyacınız varsa gönüllü olarak sizlere katıalbilirm...
+rep Ehue Ehue

Ayrıyeten sunucuda şu an itibariyle Factionda 12 tane oyuncu bulunmakta eventi sabırsızlıkla beklemekteyim :)
Bu arada event takvimi nedir ?

GÜNCEL BİR SUNUCU :)
Yorumunuz için teşekkürler. Faction sunucusu yeni güncellendiği için rehber arayışına vakit ayıramadık. En kısa zamanda bulucaz birisini. Ts3'e gelirsek TS3 sunucu çok yeni ve ts3den anlayan pek arkadaş yok. Ben ts3 kullanmadığım için hiçbir bilgim yok. Arkadaş düzenlemişdi zaten eğer yardım etmek istersen tabi neden olmasın

xXx_MLGeSwag_xXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için teşekkürler. Faction sunucusu yeni güncellendiği için rehber arayışına vakit ayıramadık. En kısa zamanda bulucaz birisini. Ts3'e gelirsek TS3 sunucu çok yeni ve ts3den anlayan pek arkadaş yok. Ben ts3 kullanmadığım için hiçbir bilgim yok. Arkadaş düzenlemişdi zaten eğer yardım etmek istersen tabi neden olmasın
Evet yardım etmek isterim :)
Benim ancak yarım saatimi alır ve karşılıgında hiçbir şey istemem :) Benimle iletişim kurmak için oyundan veya sizin Ts3 adresinden konuşabiliriz. Skype kullanmıyorum.