MineLeader
mc.MineLeader.net
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır neden olsunumarım shaderle girmek yasak değildir
Hayır neden olsunumarım shaderle girmek yasak değildir
Hayır neden olsun![]()
SG Tarzi PVP"SG FFA PVP" nin açılımı ne onu çözemedim
Ahaha güldürdün valla. Sunucumuzda kimse sebepsiz ban yemez bu bir. İkincisi işim gücüm yok sana skypeden destek mi vericem. Skype'dan destek vermiyoruz. Sitemizden destek açarsan yardım olabiliriz. İyi forumlar.Merhaba arkadaşlar 14:26 da bu sunucudan banlanmış bulunmaktayım sebebi ne biliyormusunuz yan hesap açıp evente katılmak ama şölye bir şey var ben yan hesap açmadım 2. si skyblock sunucusunda veya faction her hangi sunucuda hiçbir zaman eventlere katılmadım çünkü ilgimi çekmiyor sadece yeniliklere bakmak için giriyordum ama birden banlandım hemde sebebi '-' oldu hmm çok garip değilmi ayrı yetten Fırat a skypeden mesaj attım çevrimiçi olmasına rağmen ilgilenilmedi. yetkililer bilip bilmeden ban atıyor hacklar diz bozu, iyi forumlar...
![]()
İstediğiniz yere atabilirsinizHadi bakalım videoyu youtube atıyım ben![]()
Sunucumuza sadece yeniliklere bakmak için giriyorsunuz zaten ne gerek vardikkate alınmak gerekli değil ben banımın açılmasını istiyorum. sebebsiz yere banlandım ve sitenize girip ticket açmak bana biraz mantıksız geliyor...
Siteden ticket açarsan kaldırcamçok gerek var değer vermesem 1 dakikda bile girmem. en azından gelişiminiz açısından sizleri takip ediyorum lütfen banımın açılmasını arz ederim. bu arada bu ban olayını anlayamadım tak diye banlandım sebebi ise bana söglendiği kadarı ile 2 çar açıp evente katılmak size buradan söyluyorum yemin ederim hiçibir evente katılmadım ve 2. çarım yok! (Eski premium ismimle bir çarım var ama ona artık girmiyorum sebebi ismimi değiştirdim premium.)
1 Olmuştur en azından hub olarak ama eskiden sadece skyblock'du bu yüzden en az 2 3 ay varNe zaman acıldı ?
Güncel +
SUNUCU SADECE 1.8.X OLMUŞTUR.