- En iyi cevaplar
- 107
- Ruh hali
Minecraft Skin Arama Sitemiz Hizmete Açılıyor
Forumun değerli sakinlerine yürekten selamlar! Bildiğiniz üzere Minecraft'ın Türkiye'deki topluluğu gün geçtikçe yeni üyeler kazanmakta. Topluluğun her daim bir adım daha önde olması gerektiği fikrini merkezimize yerleştirmişken; ülkemizdeki birçok Minecraft oyuncusunun sık sık ziyaret edebileceği, birbirinden güzel Minecraft skinleri'ni arayabileceğimiz, beğendiğimiz herhangi bir Minecraft Skini'ni kolayca hesabımıza ekleyebilmemizi sağlayan, istediğimiz skini indirebilmemize fırsat tanıyan, skinleri 3 boyutlu olarak gözlemleyebilmemize olanak sağlayan, aradığımız hesabın ünik numaralarını (UUID) hatasız şekilde biz topluluk üyelerine sunan dev bir hizmetin henüz kullanıma sunulduğunu gururla duyuruyoruz.
mcskinara.gamer.com.tr adresinden kendi Minecraft kullanıcı adınızı aratabilirsiniz, aramayı unutmayın lütfen, sistemin sorunsuz çalıştığından emin olmak istiyoruz. Aslında proje henüz tamamlanmadı, her ne kadar kullanıcıların hizmetine açık da olsa ufak tefek bazı eksikler mevcut buna rağmen duyuru yapma konusunda cidden sabırsızlandık; sık sorulan sorular sayfası oluşturulacak ve sayfa tasarımı yapılacak. Hali hazırda topluluğumuz tarafından paylaşılan Minecraft Skinleri'ne forum üzerinden ulaşabilir, ilgili alt bölümü kullanarak gönüllü forum üyelerinden size özel Minecraft Skin'i tasarlaması ricasında bulunabilirsiniz. Buna rağmen "Ben bu çalışmaları beğenmedim, aradığım burada yok!" diyorsanız, skinlerden oluşan devasa bir havuzda kendiniz için uygun bir skini büyük ihtimalle bulabilirsiniz.
Gider ayak şu adresimizi de hatırlatmış olalım; sunucularınızı Minecraft serverlarının sıralandığı listeye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.
İyi forumlar dileriz!