mc.tc / bati.host / vp.al - otomatik hosting scripti hizmeti

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaman fakiriyiz abi, yeniden keşfetmektense full değiştirebileceğimiz bir çatı kullanmak işimizi hızlandırıyor. Nasıl olsa tüm scriptlerin hatalarını biz tamir edip angarya krallığına baş hademe olduk, bari kendi scriptimiz ile uğraşalım.
En güzeli bu olacaktır her mc oyunu için kendı plugın skrıpt tasarımı olmalı full turkçe bunu yapacak adamlarınız var
Bir kere bunu ele alıp yapıp süresenız eminimki destekteki arkadaşlarınızın yükü bayaği hafifleyecek
oyunun ıng olması otomatik mesajlar atması tablonun türkçe ve modelli olması hem mc yonetımını az orta duzey bilenlerde yardım olacak hemde bazı godoşların çenesini kesecektir.
bnde yenı atladım bu plugin işine sagdan soldan videolarla bişeyler yapıyos :D

MisterSurreal

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Erkan abi bende batihosttan almayı düşünüyorum siteden kayıt olma sistemini nasıl yapıcaz? ve siteden nasıl vip satıcaz? (5GB 60TLLİK SUNUCU)

alico245

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bir şey Sormak İstiyorum Ben Batihosttan Herşeyi Hazır Minecraft Sitesi Almak İstiyorum Bunun İçin Aylıkmı Yılıkmı Para Vericem Nasıl Olucak Ne Kadar Para Vericem Yazarsanız Sevinirim

xMustafaReiss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir şey Sormak İstiyorum Ben Batihosttan Herşeyi Hazır Minecraft Sitesi Almak İstiyorum Bunun İçin Aylıkmı Yılıkmı Para Vericem Nasıl Olucak Ne Kadar Para Vericem Yazarsanız Sevinirim
İstersen yillik öde 1 yip kullan istersen ay ay öde senin kararin.

İster isen aylik odersin ister isen bir kez odersin 1 yol kullanirsin senin kararin.

Ve ayni paraya geliyor ayda 5 TL zaten 60 TL versende bise değişmez.sadece ay ay odememis olursun

alico245

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Abi Ben Bu Siteyi Alıpta Hem Servere Hemde Bu Siteye Domain Alabiliyomuyum Alabiliyosam Kaç Para Ne Kadar Sürelik ??

xMustafaReiss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi Ben Bu Siteyi Alıpta Hem Servere Hemde Bu Siteye Domain Alabiliyomuyum Alabiliyosam Kaç Para Ne Kadar Sürelik ??
Domain ayriyeten alabiliyosun bide bedavaya MC.tr veya bati.host domainli aliyosun sonradan süreyle beraber ayda 3 TL istersen yillik verip sürekli ayda bir vermeme gerek kalmaz.domaini istersen ayri alabilirsiniz erkan abi (batihostun sahibi) sana yardimci olacaktır soracagin biseyin varsa ticket at.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
gameturkmc nin web sitesi yakında hizmetimize ekleniyor.

Ağustos 2017 Ekleme:

gameturk network ün teması oyna.tc uzantısıyla yakında hizmete giriyor.

Depth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarıların devamını dilerim. Umarım sizi daha iyi yerlerde görürüz.