mc.WinterNovus.com | 1.8 - 1.21 | ELİT FACTIONS SUNUCUSU | GERİ DÖNDÜK!

WinterNovus

Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
En iyi cevaplar
0
bana burda dionki tnt miz var lagımız yok kaliteliyiz mmorpg köylü takastan ibarettir moblardan item düşüo ipeksi silk touch var zaten boş yapmayın lagımız bile olmasa en kaliteliyiz burda denen şey bu bu arada senin o sadece yorum yapmak için yorum yapan insanlar şu yorumları yazar like almak için 'klasik ve güzel sunucu' klasik olan sunucular asla güzel değildir klasikte deildir alıntı ve özentidir mimarinden zerre umrumda olmadı olmucakta anlayın artık güzel deil işte farkllık ekleyin zormu farklılık eklemek ? aklına hiçbirşeymi gelmiyor bu arada sana bi mmorpg öğreni gösteririm biz niye sunucu açıoz onlar varken dersin mmorpg ymiş mobdan item düştü mmorpg mi oldu texturepack yok bile 3d kılıç yok zindan varmı bilmiom
Açıkçası bir önceki yorumunda saygımı kazanmıştın fakat bu yorumunla yine gelişmeye kapalı, oturduğu sandalyede durmadan eleştiri yapan, bencil bir kişi olduğunuzu kanıtladınız ne yazık ki. Ben size bir şey diyemeyeceğim o kadar uzun açıklamamdan sonra bunları anladıysan yapacak bir şey yok. Yaşınız biraz daha büyüdüğünde tekrar okumanızı öneririm yazılanları, daha fazla cevap vermeyeceğim size. Yine de teşekkürler :)

PvpMen

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Gördüğüm güzel serverlerden birisi desem yalan olur gördüğüm en muhteşem server :asık:

Radkal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yetkililer, servere özel itemler ve server warpları muhteşem. Girmeyen pişman olur.

Totiro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Tabii ki her sunucu gibi bazı eksikleri var fakat yakında düzeleceğine eminim, çünkü her hafta yeni bir şey geliyor. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Tosbik

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu yeni açılmasına rağmen gayet iyi. Ping sorunu yaşamadım. Editler de abartı değil. Tavsiye ederim.

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bi kere insan bi özen gösterir şu warp menüsünü değiştir artık klasikleşmiş her sunucuda aynı menüler vs maplar alıntı zaten / eskiden tutmayan sunucuyu hiçbir sistem değiştirmeden tekrar açmışssınız veya o sunucunun paketini almışssınız beğenmedim sunucuyu .

WinterNovus

Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
En iyi cevaplar
0
bi kere insan bi özen gösterir şu warp menüsünü değiştir artık klasikleşmiş her sunucuda aynı menüler vs maplar alıntı zaten / eskiden tutmayan sunucuyu hiçbir sistem değiştirmeden tekrar açmışssınız veya o sunucunun paketini almışssınız beğenmedim sunucuyu .
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Fakat belirtmemde fayda var, sunucuda emin olun HİÇBİR şey çalıntı değil. Bütün buildlerimiz bize ait. Mimarımız son derece yetenekli ve hizmetini 4 yıldır bizden esirgemiyor. /warp menüsüne gelince, belki haklı olabilirsiniz fakat ben bu menünün gayet hoş gözüktüğüne ve birçok sunucunun yapmadığına/yapamadığına inanıyorum. Sunucularımız ne zaman açsam tutmuştur ve bu sene de tutmaya devam etmiştir, bütün oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.
Sunucu paketine gelince, insanların yıllardır emeğine, 10 saniyede yazdığınız yorumunuzla hakaret etmeyiniz. Bu sunucu paketi benim 3 yıllık çalışmam, emeğim. Zaman içerisinde hazır kullanılmış içerikleri "kendim" değiştirdim ve en nihayetinde kötü özellikleri de bu sene değiştirmeye başladım ve bu sene artık sunucu paketim ortaya çıkmış oldu, gurur duyuyorum.
Ne yazık ki gözümde insanları sırf "eleştirmek" için insanların emeklerine hakaret eden bir kişiden farksızsınız.
Yine de teşekkürler, sonuçta konunun yoruma da ihtiyacı var :)

Poncikss

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
konu tasarımı güzel eski bir sunucu tekrar aktif eski konu yorumlarını da okudum eleştiriye açık gayet olgun bir kişilikli konuyu hazırlayan gerçekten oyuncularada adaletli davranacağını düşünüyorum birazdan sw ye giricem başarılar

SamanSapı

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Güzel sunucu olmuş tavisye ederim. OP değil. Viplerle oyuncular arasında eşitlik var birkaç vs yi engellemiyecek şey hariç. Gelmenizi tavsiye ederim