[MCPROGAMİNG] [1.8+] Bir sunucuya emek verilmiş olması onlara yetişemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Pro survival' da daha önceden oynamışmıydınız ?

• Elbette oynadım

Kullanılan: 19 51.4%
  • İlk defa görüyorum

Kullanılan: 18 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    37

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen o günler güzeldi sohbet muhabbet vardı eğleniyorduk ticaret yapıyorduk sonra kurucular sv ye girmemeye başladı millet .rayı açmaya başladı sv de 4-5 çocuk insanlara tpa tuzağı yapmaya başladı sonra herkes dağıldı 1 ay boyunca beraber oynadığım ortağım bütün eşyalarımı alıp spawnerlarım dahil 17 blaze 26 mağara örümceği 18 normal örümcek 11 iskelet 17 zombi spawnerımı alıp tpa tuzağı yapan elemanın birine vermişti birde sohbet muhabbet ettiğim insanlar sv yi bırakınca bende bırakmıştım o sv yi ama gerçekten güzel günlerdi

clef7 yi hatırladım kurucuyuda hatırladımda mobbed ismi bana çok tanıdık geldi ama bi türlü hatırlayamadım uzun yıl geçti aradan hocam kendini az tarif et ben hatırlarım ama ismin çok tanıdık geldi bana
Serverin safıydım o aralar hile nedir bilmezdim...
sonrasında hile olduğunu öğrendıkden sonra para kasmaya odaklandım serverin en zengini olmuştuk MinerMemle ortaktık.

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minermemi hatırladım onun ortağımıydın onunla ticaret yapardım sohbetimde olmuştur bende hileyi ilk o sv de kullanmıştım :D sv nin en büyük kamış tarlalarından birini yapınca birde 17 blaze spawner falan kısa sürede zenginleştik :D p9 kılıç falan almıştım en son sv de :D onun değerini biliyorsun birde p8 gövde zırh almıştım kıçım çıkmıştı :D özledim o günleri :)

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonSurvival'dan hatırlıyorum seni!!!! Mobbed ben ulann abi o zamanlar ne güzeldi ne duygulandım Tolgaydı serverin sahibi cLef7 falan vardı
teşekkürler hatırladım seni kardeşim :)

Sunucuya puanım 2/10.
Yaklaşık 3 senedir oyuncusuydum. ProSurvival ile büyüdüm denilebilir. erto, ertekinyes, ertekinno gibi nickler kullandım. Çok insanla tanıştım. Ortamı gerçekten iyiydi. Batu_babalar, Korkusuzlar, Zulalar, Troleler, Zonkel0lar. Çok iyi insanlar vardı. Bu seneye kadar yetkili kadrosu da iyiydi. Ancak bu sene yetkili kadrosunda deneyimsiz insanlar var. Sunucuda sürekli benimle uğraşan, Skype'ta konuşmaya yüzü olmayan ve rehber denilen birinin evini yağmaladığım ve splerini aldığım için (kısacası intikam aldım) sınırsız ban yedim. Adamın emeklerini mahvettiğim için ban attı lazkopatt. Ormanda herkes açmış bunnyhop'u, kill aurayı milleti avlıyor. Milletin emeğini çalıyor. Ama banı biz yiyoruz. İki oyuncu arasındaki meseleye karışan kurucu mu olur? Sırf bu yüzden 2 puan veriyorum 10 üzerinden. Üstelik bu oyuncu kendini bile savunmaktan aciz olduğu için kurucu savunuyor bu oyuncuyu. Üstelik 3 senedir tanıtım videosu olsun, reklam banneri olsun, konu fotosu olsun hazırlıyorum. Ancak lazkopatt yine de bu oyuncuyu çok seviyor ve savunuyor. Anlamadım hiçbir şey.

Pozitif (+) Yönleri
  • Ortamı güzel. Arkadaşlıklar server kapandığında bitmez. Uzun süre devam eder. Kendinize dost bile edinebilirsiniz.
  • Konsept güzel.
Negatif (-) Yönleri
  • Çok fazla hacker var. Herkes hacker sunucuda. Videolu delil yollasanız bile 2 gün ban yiyorlar en fazla. Mesela p2 adam bhop ve kill aura ile p4 adamı 3 vuruşta kesiyor. Tanıtım videosunda bile 16. saniyede adam hack kullanıyor.
  • Extreme Vipler'e p4 kiti veriliyor. Adil değil. Çok çabuk gelişiyor vipler.
  • Adalet yok.
  • Ayrımcılık var.
  • Küfürler sansürlenmesine rağmen (**** şeklinde) rehber sansürlü mesajlara mute atıyor. Saçma bir sistem.
  • Dönek çok...
1. arkadaş adamın evini soyduğunu itiraf etmesine rağmen yani hırsızlık yapmasına rağmen hala üste çıkmaya çalışıyor herkes şaittir 3 saat dedimki sen hırsızlık yaptın hırslızlığını itiraf ettin ama 3 saat boyunca itiraz karşıladın bana bu bir oyun istediğimi yaparım dedin
2. aldığım yetkililer a ve q harflerinin birleşiminde oluşan bir küfre bile mute atıyorlar çünkü ben söyledim sansürlü dediği küfürde **********cuğu bundan ne anlarsınız adam yarı küfrü etmiş oluyor ayrıca yetkililerim ben tamer12 jex1 yazamadan mute atıyorlar çok hızlılar elbette oyunda olup afk oldukları olacaktır
3. kimseyi savunmadım savunmam kendisi de çok iyi bilir herkese eşit davranmak için elimden geleni yapıyorum
4. sunucumuzda bir kural koyduk /kurallar dada yazıyor tabi hayatında bir kere /kurallar yazdığını sanmıyorum hileler videosuz işleme alınmaz videoyu çekip youtubeye atacaksın haa adamı hile görüp değil her vs yi çekeceksin hile olan birisi seni öldürdüğünde itemlerinin geri verilmesini istiyorsan dediğim gibi her vs ye başlamadan önce itemlerini göstereceksin hileyle öldürülürsen gerekli işlemler yapılır 2 gün dediğin ss de noslowdown ilk hile ss i 3 gün 2 günde değil 2 .si 7 gün 3.sü ise sınırsız olarak tanımlanabilir tabi buda yine benim insiyatifime kalmış bir şey her hile farklı çünkü vs yi etkilemeyecek bir hile kullanana sınırsız banmı atayım herkes hack türkiye hack seviyor sizde biliyorsunuzki hilesiz bir sunucuda 20 kişi varsa hileli bir sunucuda 100 kişi oluyor hilesiz sunucular son oyuncu gibi olmadığı için oyuncu yetmezliğinden kapanıyor ne yazıkki bende bu şekilde hilelere işlem yapıyorum anlattığım gibi arkadaşlar dönek lafı banamı bilmiyorum ama sözümden döndüğümü sanmıyorum neden döneyim ki beni tanıyan çok insan var yaparım dediğim şey elimden geliyorsa yaparım ben onu

son anda gördüm tanıtım videosunun 16. saniyesinde adam hack kullanıyor ama tanıtım videosunu sen çektin demekki bana kastın varki söylemedin şimdi söylüyorsun ..

üzgünüm hırsızlık yaptığın kişiden sesli konuşmada 50 kere özür dilemezsen banın açılmayacak [NET]

minermemi hatırladım onun ortağımıydın onunla ticaret yapardım sohbetimde olmuştur bende hileyi ilk o sv de kullanmıştım :D sv nin en büyük kamış tarlalarından birini yapınca birde 17 blaze spawner falan kısa sürede zenginleştik :D p9 kılıç falan almıştım en son sv de :D onun değerini biliyorsun birde p8 gövde zırh almıştım kıçım çıkmıştı :D özledim o günleri :)
buradada güzel günleriniz olacak eminim

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enginle geçen ay küstük 5 yıldır arkadaştık onla. :(

GabrieL258

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
geçtiyse senin adına sevindim :D güvendiğin insanlara dikkat etmen gerekir seninle tanıştığım sv de 1 ay boyunca beraber oynadığım adam 1 günde beni sattı soydu soğana çevirdi ve yalan söyledi ben yapmadım diye senin gibi iyi niyetli 2-3 kişi daha tanıyordum onlar gerçeği söyleyince yakaladım onu ama iş işten çoktan geçmişti :)

lazkopat kardeşim sv de arada lag oluyo bloklar kırılmıyor bazen bence sebebi spawnerlar bi spawner limiti koyarsan hem oyuncular eşit olur hem sv de lag azalır 10 oyuncu x-r-a-y ile 40-50 spawner toplasa sv de bi çipetpetlik olur :D mesela blaze den en fazla 6 tane koyabilirsin zombiden 6 koyarsın gibi veya her spawnerdan en fazla 5 koyabilirsin ayarını yapsan daha iyi olur senin sv tutacak ve kalabalık olacak herkes 30-40 spawner koysa aynı yere düşünebiliyormusun lagı ? ayarla bence onu kardeşim madenciyim biliyorsun beni :) lag olmazsa daha iyi olur :D

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
geçtiyse senin adına sevindim :D güvendiğin insanlara dikkat etmen gerekir seninle tanıştığım sv de 1 ay boyunca beraber oynadığım adam 1 günde beni sattı soydu soğana çevirdi ve yalan söyledi ben yapmadım diye senin gibi iyi niyetli 2-3 kişi daha tanıyordum onlar gerçeği söyleyince yakaladım onu ama iş işten çoktan geçmişti :)

lazkopat kardeşim sv de arada lag oluyo bloklar kırılmıyor bazen bence sebebi spawnerlar bi spawner limiti koyarsan hem oyuncular eşit olur hem sv de lag azalır 10 oyuncu x-r-a-y ile 40-50 spawner toplasa sv de bi çipetpetlik olur :D mesela blaze den en fazla 6 tane koyabilirsin zombiden 6 koyarsın gibi veya her spawnerdan en fazla 5 koyabilirsin ayarını yapsan daha iyi olur senin sv tutacak ve kalabalık olacak herkes 30-40 spawner koysa aynı yere düşünebiliyormusun lagı ? ayarla bence onu kardeşim madenciyim biliyorsun beni :) lag olmazsa daha iyi olur :D
onla pek alakası yok dostum ara sıra lag geçişleri türkiyedeki en kaliteli bilişimlerden birtanesinin isim vermeyeceğim kalitesini gösteriyor internet hızının düşmesinden kaynaklı sunucu çökmeleride oluyor ki bunun benim sunucumla hiç alakası yok en iyisini en yüksek ücrete tabi olarak elimizden geleni ardımıza koymuyoruz daha yüksek bir planla hub sunucu açılır buna mağduruz :(

nether ve end yenilendi yeni eklenti geldi metin 2 tipi pazar kurma yakında videosuda gelecek tüm sorunlar çözüldü 2 güne kadar sunucumuzdan silinmiş olan crash fixleyen eklentileri tekrardan yükledik bir dahası yaşanmayacak

sunucu tps i çok kısa zamanda düşmeyecek optimize edilecek ara sıra laglar yaşanıyor ama sunucumuz kapanmayacak dediğim gibi bunun içinde gerekli işlemi sağlayacağız

takım savaşları eklendi chat renkleri değişti güzel yenilikler gelecektir..

yarın bilemediniz öbür gün lag a tam çözüm için gereklilik yapılacaktır

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açık Konusucagım Konu Hosuma Gitmedi Baslık Berbat Acilen Düzeltilmesi Lazım Oyuzden Puanım 10/6

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık Konusucagım Konu Hosuma Gitmedi Baslık Berbat Acilen Düzeltilmesi Lazım Oyuzden Puanım 10/6
başlığın güzel olduğunu düşünüyorum yinede görüşünüz için teşekkürler..

SERVERİN ONLİNESİ ÇOK AZ ÖĞLE OLDUĞU İÇİNMİ BİLMİYORUM :cay:
MADEN DÜZEYİ ÇOK İYİ KAZDIĞIM YERDEN KÖMÜR ÇIKIYOR :)
teşekkürler genelde gündüz daha az oyuncu olur elbette kısa zamanda oyuncu sayımız da daha fazla artacaktır teşekkürler

bir sunucuya emek verilmiş olması onlara yetişemeyeceğiniz anlamına gelmez emek verilen bir sunucu kapanmamışsa başlayın hala bir şey kaybetmediniz..

RightCraftTR2017

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Konunuz son derece klasik olmuş.
Sunucunuzdaki pluginler gayet iyi.
Buildler az bise duzeltilmeli.
Puanim 10/8 (10 uzerinden 8)

ReacT10N

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence serverin ormanının düzenlenmesi gerekiyor ipeksi olayınıda zorlaştırmaları gerekiyor bunlar hariçi server hoş serve