McSkyCraft Sunucu Yetkili Alımları. İp kötü arkadaşlar ancak yakında değişecek.

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Builderliği İyi Olan Arkadaşlar Varsa Lütfen Yoruma Bildirin şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..

Mehmetogul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklamcı

İsim soyad; Mehmet Ögül
Skype adresiniz: Mehmet Ögül
Reklamda ne kadar iyisiniz?; Baska swlerde reklam yapar ve forumlarda reklamlarda bulunabilirim facebooktada reklam yapabilirim

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklamcı

İsim soyad; Mehmet Ögül
Skype adresiniz: Mehmet Ögül
Reklamda ne kadar iyisiniz?; Baska swlerde reklam yapar ve forumlarda reklamlarda bulunabilirim facebooktada reklam yapabilirim
Başka Serverlerde Reklam yapmak iyi bir fikir gibi gelmiyor bana :) yinede sen bilirsin

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben alımlara bakmiyorum hocam kurucumuz bakiyor gece 2 de mesaj atar size . skype adresiniz belirtiyseniz problem yok.

ahmetemineren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim Soyad;Ahmet Eren
Yaş;17
Kodlama bilginiz;%95
Plugin bilginiz;%99 yani neredeyse hepsi.
Örnek Soru;
Server giriş yazısı nasıl değiştirilir?;Motd Den server menusundeki yazıyı degiştirebilirsin. fakat sunucuya girince chatte çıkan yazı Authmeden değiştirilir.

Ama Sence bu Soru plugin editlemeye girmezmi ? sen editlenmiş bir pluginmiii yoksa yazılmıs bir pluginmi istersin ? Hangisi daha kaliteli

Bu arada SKypem : Milesso.gamer

Buildimde İyidir :)

Aschente

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim Soyad;Ahmet Eren
Yaş;17
Kodlama bilginiz;%95
Plugin bilginiz;%99 yani neredeyse hepsi.
Örnek Soru;
Server giriş yazısı nasıl değiştirilir?;Motd Den server menusundeki yazıyı degiştirebilirsin. fakat sunucuya girince chatte çıkan yazı Authmeden değiştirilir.

Ama Sence bu Soru plugin editlemeye girmezmi ? sen editlenmiş bir pluginmiii yoksa yazılmıs bir pluginmi istersin ? Hangisi daha kaliteli

Bu arada SKypem : Milesso.gamer

Buildimde İyidir :)
Skype adresi ; yankemanke99 eklerseniz konuşabilirsiniz.

ErdemCraftings

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderatör;

İsim Soyad; Ali Haydar Yavuz
Yaş; 15
Minecraft bilgin; Komutların %99unu biliyorum geri kalan kısmı op'a kaçıyor.
Türkçe bilgin(yazım); Türkçeyi her zaman doğru kullanırım "sa" "bb" gibi kelimeler kullanmam
Senden küçük bir arkadaşımız sana saygısızlık yaptı, ne yaparsın?; Öncelikle uyarırım , sonra 1 dakika mute, tekrarında 5 dakika mute
Skype adresiniz; [email protected]

BerkOnurGms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim Soyad;Berk Onur Gümüş (Onur'u kullanıyorum)
Yaş;16 yalan yok
Minecraft bilgin;%99 bilmediğim şey çok az
Türkçe bilgin(yazım);%100 bu konuda en iyilerden biriyim
WorldGuard'da hammadde yaptın, hammaddenin wg'sini nasıl atarsın?;//wand ile yeri seçerim sonra //expand vert /rg def İsim , hammaddenin oyuncuların kazcağı bölümü seçerim , /rg def İsim , sonra /rg flag Koyduğun İsim build allow yazarım ve son
Skype adresiniz;[email protected]

:)