MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server *** oldu admin sınırsız mute attı tpall ile herkezi ormanda pvpye açık yere çekti herkes birbirini öldürdü
bunu bildiğim için serveri ayırdım artık yeni serverimize gelicekleri beklerim saten adigecraft ıda ben yapmıştım sildim dosyalarını diğer ortakda kapadı serveri artık diğer ortağım falan yok tekim sadece amca oğlum olucak ondan zarar gelmez server ip sini burada paylaşıcam konu başlığını değişicem gelmek isteyenler gelebilir

gunlad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu bildiğim için serveri ayırdım artık yeni serverimize gelicekleri beklerim saten adigecraft ıda ben yapmıştım sildim dosyalarını diğer ortakda kapadı serveri artık diğer ortağım falan yok tekim sadece amca oğlum olucak ondan zarar gelmez server ip sini burada paylaşıcam konu başlığını değişicem gelmek isteyenler gelebilir
Server aynı olursa ben ve (3 kişilik klanımız) gelebiliriz

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni açıldık eksikleri lütfen söyleyiniz kumar sistemini şimdi ekliyorum[DOUBLEPOST=1400767185,1400765912][/DOUBLEPOST]+20 de event[DOUBLEPOST=1400772734][/DOUBLEPOST]sw kapalı kalmış üzgünüm nasıl oldu anlamıyorum neyse açtım

berkay34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
harika server bana göre adminde ilgili mrslime kardesim oyundaki nick prozer rehbere yardıma ihtiyaç olursa

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ismini göremeden banlandim. Nick : TheEvilEnderman
sen banlı değilsin gir dene kardeşim[DOUBLEPOST=1400849014,1400844905][/DOUBLEPOST]benim param olmadığı için 42 kişilik server aldım fakat vip satarsam kapasiteyi artıracağım en kısa zamanda inş. vip satarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...