MegaCrafter
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba. Belki biliyorsunuzdur. Yakın zamanda Son Novem Bükücü diye küçük bir oyun yapmıştım. Bunun 2.00 versiyonu için oyunu tamamen yeniledim. Zaten eski versiyonunda kodlar çok dağınıktı. Şimdiki halinde her şeyi yeniden yaptım. Sizden mekanikler için yardım istiyorum. Aklıma güzel mekanik fikirleri gelmiyor. Bunlar tabi savaş mekanikleri için. Aklımda Quick Time Event eklemek de var. Gerisi için aklınızdan nasıl fantezik fikirlerin geçtiğini merak ediyorum. Eğer yapabileceğim ve oyunun bu haline uyan bir fikirse eklemeye çalışıcam. Saldırıların normal hasarları, Savunmaların normal engellemeleri, Bu hareketlerin özellikleri gibi şeyleri söylerseniz de iyi olur.
Her türlü fantezik fikri kabul ederim. (Oyunu bambaşka bir şeye dönüştürmüyorsa tabi...)
Bu oyunun Minecraft ile hiçbir alakası yoktur. 3D bile değildir. Yazı tabanlı bir strateji oyunudur. Karşılıkı saldırı ve savunma yaparak rakibimizi yenmeye çalıştığımız ve hala geliştirilmekte olan bir oyundur. Lütfen bunun dışında fikirler vermeyiniz.
Saldırılar:
Ateş Saldırısı
Buz Saldırısı
Yakın Saldırı
Ok Saldırısı
Hız Saldırısı
İksir Saldırısı
Toprak Saldırısı
Güç Saldırısı
Novem Bükücü Saldırısı (@GodofMilker için özel yapıldı)
Zindev Qarate Saldırısı (@GodofMilker için özel yapıldı)
Her türlü fantezik fikri kabul ederim. (Oyunu bambaşka bir şeye dönüştürmüyorsa tabi...)
Bu oyunun Minecraft ile hiçbir alakası yoktur. 3D bile değildir. Yazı tabanlı bir strateji oyunudur. Karşılıkı saldırı ve savunma yaparak rakibimizi yenmeye çalıştığımız ve hala geliştirilmekte olan bir oyundur. Lütfen bunun dışında fikirler vermeyiniz.
Son düzenleme: