Mekanik Fikirleri için yardım

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Belki biliyorsunuzdur. Yakın zamanda Son Novem Bükücü diye küçük bir oyun yapmıştım. Bunun 2.00 versiyonu için oyunu tamamen yeniledim. Zaten eski versiyonunda kodlar çok dağınıktı. Şimdiki halinde her şeyi yeniden yaptım. Sizden mekanikler için yardım istiyorum. Aklıma güzel mekanik fikirleri gelmiyor. Bunlar tabi savaş mekanikleri için. Aklımda Quick Time Event eklemek de var. Gerisi için aklınızdan nasıl fantezik fikirlerin geçtiğini merak ediyorum. Eğer yapabileceğim ve oyunun bu haline uyan bir fikirse eklemeye çalışıcam. Saldırıların normal hasarları, Savunmaların normal engellemeleri, Bu hareketlerin özellikleri gibi şeyleri söylerseniz de iyi olur.
Saldırılar:
Ateş Saldırısı
Buz Saldırısı
Yakın Saldırı
Ok Saldırısı
Hız Saldırısı
İksir Saldırısı
Toprak Saldırısı
Güç Saldırısı
Novem Bükücü Saldırısı (@GodofMilker için özel yapıldı)
Zindev Qarate Saldırısı (@GodofMilker için özel yapıldı)

Savunmalar:
Ateş Kalkanı Savunması
Buz Kalkanı Savunması
Kılıç Savunması
Kırıcı Savunma
Hız Savunması
İksir Savunması
Kaya Kalkanı Savunması
Fizik Savunması (@ByNovem için özel yapıldı)
Java Savunması (@ByNovem için özel yapıldı)

Her türlü fantezik fikri kabul ederim. (Oyunu bambaşka bir şeye dönüştürmüyorsa tabi...)

Bu oyunun Minecraft ile hiçbir alakası yoktur. 3D bile değildir. Yazı tabanlı bir strateji oyunudur. Karşılıkı saldırı ve savunma yaparak rakibimizi yenmeye çalıştığımız ve hala geliştirilmekte olan bir oyundur. Lütfen bunun dışında fikirler vermeyiniz.

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mekanik işte. Tam böyle olmayabilir. Ama havayı kontrol etme şeyi yapabilirsin.
Şey. Oyunun ne olduğuna hiç bakmış mıydın? Hava yok ki oyunda :D Karşılıklı saldırı ve savunma tipi bir oyun bu. Yazı tabanlı. Ben sadece hasar mekaniği istemiştim. Yani mesela "Buz Saldırısı bir sonraki Hız Saldırısını yavaşlatsın. Bu sayede Hız Saldırısı daha az vursun." gibi.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey. Oyunun ne olduğuna hiç bakmış mıydın? Hava yok ki oyunda :D Karşılıklı saldırı ve savunma tipi bir oyun bu. Yazı tabanlı. Ben sadece hasar mekaniği istemiştim. Yani mesela "Buz Saldırısı bir sonraki Hız Saldırısını yavaşlatsın. Bu sayede Hız Saldırısı daha az vursun." gibi.
Yağmur yağınca ateş sönmez mi ?

*novemi fln görünce mc içinde oyun yapıyorsun sandım zamqi ama yinede yağmur yağdır.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
buz saldırısını kullanınca eğer adamın birine isabet ederse anında hasar ıı gelsin sonra adam yavaşlık 20 alsın 20 saniyeliğine
c.başkanından plaket geliyo mu @şifrenisöyle

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
buz saldırısını kullanınca eğer adamın birine isabet ederse anında hasar ıı gelsin sonra adam yavaşlık 20 alsın 20 saniyeliğine
c.başkanından plaket geliyo mu @şifrenisöyle
Bu oyunun Minecraft ile hiçbir alakası yoktur. 3D bile değildir. Yazı tabanlı bir strateji oyunudur. Karşılıkı saldırı ve savunma yaparak rakibimizi yenmeye çalıştığımız ve hala geliştirilmekte olan bir oyundur. Lütfen bunun dışında fikirler vermeyiniz.

Bunu konuya da yazdım. Şimdi de yazıyorum. Minecraft ile alakası yok...