Şuanki Sizlere Verdiğim Pluginler bungeeCord Sunucuda Düzgüncene Kurulduğunda Proxy Dahi EngelliyorAnlattığın Join Botu Engelliyor Proxy Botu Değil.
Sanırsam BungeeCord Bugu Dediğiniz Şeyi Biliyorum Ama Herşeyin Bir çözümü vardır ve ben sunucu kurduğum için bungeecordda her hangi bir bug göremedim tek bug vardı onuda engelledim . Her Sorunun bir Çözümü VardırBungeecord ile yapılan bug sayesinde bot yediğinize şükredeceğiniz için kurmamak en mantıklısı.
Bu arada video işlerinde mümkünse Türkçeyi doğru kullan, arkasına %20 ses seviyesinde olan bir müzik koy, daha canlı ve akıcı bir şekilde anlat.
Bana Verdiğiniz Tavsiyeler İçin Teşekkürler. Eminim sizin kanalınız var ise benden daha iyi olabilirsiniz .Bu arada video işlerinde mümkünse Türkçeyi doğru kullan, arkasına %20 ses seviyesinde olan bir müzik koy, daha canlı ve akıcı bir şekilde anlat.
Eğer bir kanalım olsaydı ve kendime layık bir rakip bulabilseydim, evet daha iyi olabilirdim. Ama bu işte gelişmek istediğini varsayarak bu öneriyi yaptım.Sanırsam BungeeCord Bugu Dediğiniz Şeyi Biliyorum Ama Herşeyin Bir çözümü vardır ve ben sunucu kurduğum için bungeecordda her hangi bir bug göremedim tek bug vardı onuda engelledim . Her Sorunun bir Çözümü Vardır
Bana Verdiğiniz Tavsiyeler İçin Teşekkürler. Eminim sizin kanalınız var ise benden daha iyi olabilirsiniz .
Öneriniz İçin TeşekkürlerEğer bir kanalım olsaydı ve kendime layık bir rakip bulabilseydim, evet daha iyi olabilirdim. Ama bu işte gelişmek istediğini varsayarak bu öneriyi yaptım.
Kısmında Sana Rakip Olabilecek Büssürü Youtuber var yani Bu Yorumun Mantıksız olmuşEğer bir kanalım olsaydı ve kendime layık bir rakip bulabilseydim,
İnsanları kendime layık görmediğimi ima etmiştim ama sen olayı anlamamışsın. Peki dediğin olsun ._.Öneriniz İçin Teşekkürler
Kısmında Sana Rakip Olabilecek Büssürü Youtuber var yani Bu Yorumun Mantıksız olmuş