Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Tüm Botları Engellemeyi ve Map Çalınmasını Engellemenizin Yönteml

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlere Tüm Botları Engellemeyi ve
Map Çalınmasını Engellemenizin Yöntemlerini Göstereceğim
Bu Videoyu İzleyerek Herşeyi Öğrenebilirsiniz

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bungeecord ile yapılan bug sayesinde bot yediğinize şükredeceğiniz için kurmamak en mantıklısı.
Bu arada video işlerinde mümkünse Türkçeyi doğru kullan, arkasına %20 ses seviyesinde olan bir müzik koy, daha canlı ve akıcı bir şekilde anlat.

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord ile yapılan bug sayesinde bot yediğinize şükredeceğiniz için kurmamak en mantıklısı.
Bu arada video işlerinde mümkünse Türkçeyi doğru kullan, arkasına %20 ses seviyesinde olan bir müzik koy, daha canlı ve akıcı bir şekilde anlat.
Sanırsam BungeeCord Bugu Dediğiniz Şeyi Biliyorum Ama Herşeyin Bir çözümü vardır ve ben sunucu kurduğum için bungeecordda her hangi bir bug göremedim tek bug vardı onuda engelledim . Her Sorunun bir Çözümü Vardır

Bana Verdiğiniz Tavsiyeler İçin Teşekkürler. Eminim sizin kanalınız var ise benden daha iyi olabilirsiniz .

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sanırsam BungeeCord Bugu Dediğiniz Şeyi Biliyorum Ama Herşeyin Bir çözümü vardır ve ben sunucu kurduğum için bungeecordda her hangi bir bug göremedim tek bug vardı onuda engelledim . Her Sorunun bir Çözümü Vardır

Bana Verdiğiniz Tavsiyeler İçin Teşekkürler. Eminim sizin kanalınız var ise benden daha iyi olabilirsiniz .
Eğer bir kanalım olsaydı ve kendime layık bir rakip bulabilseydim, evet daha iyi olabilirdim. Ama bu işte gelişmek istediğini varsayarak bu öneriyi yaptım.

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0