Merhaba Ben Beste ^.^

BesteCuq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ^.^ Ben Beste ve forumu uzun süredir takip ediyordum. Artık cesaretimi topladım ve bu foruma üye oldum ^^ Umarım kimse bana kötü davranmaz :( Çok kırılgan bir bayanımdır hemen her lafa kalbim kırılabilir :( Fazla uzatmayacağım ve şunu belirtmeden geçmeyeceğim çok fazla anime izlerim ve death note yi 10 kere bitirdim ^^ Umarım bu forumda anime izleyen bol kişi vardır güzel sohbetler edebiliriz ^^ Çok heyecanlıyım bu arada :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Beste foruma hoşgeldin. Benim adım da Gürkan.

Hayret bu foruma kayıt olmak için cesaret mi gerekiyormuş? Şaşırdım doğrusu.
Kimsenin sana kötü davranmasını istemiyorsan kimseye bulaşmamanı öneririm. Tartışma çıkarsan bile yalnışlıkla, uzatma o tartışmayı.

Ben de sürekli anime izlerim Yosuga no Sora'yı 6 Death Note'u 2 kez bitirdim. Belli türlerdeki animeleri izlerim. Ecchi, romantizm, komedi, doğa-üstü güçler, harem. En iyisi ise, H€NTAİ.

Umarım iyi geçiniriz. Forum kurallarını da okumayı unutma.

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/

Son düzenleme:

BesteCuq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Beste foruma hoşgeldin. Benim adım da Gürkan.

Hayret bu foruma kayıt olmak için cesaret mi gerekiyormuş? Şaşırdım doğrusu.
Kimsenin sana kötü davranmasını istemiyorsan kimseye bulaşmamanı öneririm. Tartışma çıkarsan bile yalnışlıkla, uzatma o tartışmayı.

Ben de sürekli anime izlerim Yosuga no Sora'yı 6 Death Note'u 2 kez bitirdim. Belli türlerdeki animeleri izlerim. Ecchi, romantizm, komedi, doğa-üstü güçler, harem. En iyisi site, H€NTAİ.

Umarım iyi geçiniriz. Forum kurallarını da okumayı unutma.

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Yorumun için teşekkür ederim Gürkan. Forumu üye olmadan önce izlemiştim bir süre. Böyle kavgalar falan vardı. Kavga hiç istemediğim şeydir. Senin dediğin gibi kimseye bulaşmayacağım.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim Gürkan. Forumu üye olmadan önce izlemiştim bir süre. Böyle kavgalar falan vardı. Kavga hiç istemediğim şeydir. Senin dediğin gibi kimseye bulaşmayacağım.
Kavga ettiğin kişileri göz ardı ederek onlardan kurtulabilirsin. Gerçekten işe yarıyor. Şu an rahatım.

BesteCuq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yine kimin multisi bu.
Bir mc forumunda anime olduğunu tahmin etmek gökyüzüne bakarken ufo görmekle aynı oranda şanslı olmayı gerektirir.
Merhaba ben bu forumda anime olduğunu asla tahmin etmemiştim. Uzun süre forumunu takip etmiştim böyle güzel anime muhabbetleri döndüğünü görünce üye oldum :) Ben de bir Minecraft oyuncusuyum.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hoş geliniz. Ama yan hesapsınız galiba :S
Ben de bu fikire çok katılıyorum özellikle şu illet (@gökçecuq ) olduktan sonra her bir kız isminin sonunda cuq görünce stres seviyemde bir oynama söz konusu oluyor.[DOUBLEPOST=1425216696,1425216598][/DOUBLEPOST]
Güzel kafaymış yalnız.
Bir şeyi savunmaya mı çalışıyorsun dostum? Gökçe kaç farklı yan hesap açarak aramıza sızdığını bilmiyor musun? Haliyle şüphe uyanıyor insanda az bu forumu kirletmedi.