Merhaba Ben Beste ^.^

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de bu fikire çok katılıyorum özellikle şu illet (@gökçecuq ) olduktan sonra her bir kız isminin sonunda cuq görünce stres seviyemde bir oynama söz konusu oluyor.[DOUBLEPOST=1425216696,1425216598][/DOUBLEPOST]
Bir şeyi savunmaya mı çalışıyorsun dostum? Gökçe kaç farklı yan hesap açarak aramıza sızdığını bilmiyor musun? Haliyle şüphe uyanıyor insanda az bu forumu kirletmedi.
Elinizde gram kanıt olmadan bir şeyler uyduruyorsunuz. Buna sinirleniyorum. Hiçbir şeyi savunduğum falan yok.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de bu fikire çok katılıyorum özellikle şu illet (@gökçecuq ) olduktan sonra her bir kız isminin sonunda cuq görünce stres seviyemde bir oynama söz konusu oluyor.[DOUBLEPOST=1425216696,1425216598][/DOUBLEPOST]
Bir şeyi savunmaya mı çalışıyorsun dostum? Gökçe kaç farklı yan hesap açarak aramıza sızdığını bilmiyor musun? Haliyle şüphe uyanıyor insanda az bu forumu kirletmedi.
aynen kardeşim illallah ettirdi bizi şu gökçe

• Beğen
Reactions: DIO

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aramıza bir kız daha geldi,Hoş geldin beste :D
Forum da çoğu kişi beni erkek tanısa da bende bir bayanım :) Adım da Elif.Anime hastasıyım ben de.Bana çoğu kişi "Sapık Kız"dese de Anime türü olarak; Romatizim, Komedi, Harem, ******, Ecchi izlemeyi severim.Forumda iyi geçinmeye çalış, eğer kavga istemiyorsan 3.şahıs olmamaya dikkat et.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forum da çoğu kişi beni erkek tanısa da bende bir bayanım :) Adım da Elif.Anime hastasıyım ben de.Bana çoğu kişi "Sapık Kız"dese de Anime türü olarak; Romatizim, Komedi, Harem, ******, Ecchi izlemeyi severim.Forumda iyi geçinmeye çalış, eğer kavga istemiyorsan 3.şahıs olmamaya dikkat et.

Hayatını kurtarabilir.

BOZGUN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminim kızsındır Barış. ^_^

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Elinizde gram kanıt olmadan bir şeyler uyduruyorsunuz. Buna sinirleniyorum. Hiçbir şeyi savunduğum falan yok.
Ben zaten o gökçe veya yan hesap demedim ki. Sadece şüphe uyandırdığını belirttim olabilir de olmaya bilir de umrumda değil zaten benim zamanım geçti başkaları uğraşsın artık.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Merhaba, adı güzel bayan ^^ kişiliğinizin de adınız kadar güzel olması ve hesabınızın seviyesiz bir sapık tarafından açılmamış olması dileğiyle foruma hoş geldiniz diyorum...

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten o gökçe veya yan hesap demedim ki. Sadece şüphe uyandırdığını belirttim olabilir de olmaya bilir de umrumda değil zaten benim zamanım geçti başkaları uğraşsın artık.
Biz hallederiz meseleyi sen canınız sıkma ve elimde bir kanıt daha var :
Gökçe de başlıktaki smileyi sıkça kullanıyordu ama tam bir fikrimiz yok
ama zorin haklı hemen suçlamamak gerek

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Foruma hoş geldin, aslında pek cesaret gerektirecek bir şey yok. Çekinilecek bir ortam değil sonuçta.

Biraz da kendimi tanıtacak olursam şimdilik bir iki kişi dışında herkes beni BurnerTroll olarak biliyor, yani bu şekilde seslenebilirsin. Sanalda kimliğimi paylaşmayı pek sevmem. Yabancı dizi izlemeyi ve resim yapmayı severim. (Daha fazla uzatmayayım, kendimi tanıtma konusu değil sonuçta.) B)

Egoist biri olduğum da doğrudur.

Konu altlarında "Mystery Box" görürsen orada ben var(d)ım demektir, bir tane de buraya bırakıyorum:

Ayrıca çok şüpheci biriyimdir.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ve foruma yeni bir kız daha katıldı Hoş Geldin !
Foruma gelmişken şu iki şeyi diyeyim.Kız olduğun için yan hesap (Fake) diyebilirler. Veyada @gökçecuq adlı kişiye benzetebilirler. Ama merak etme eğer değilsen ilerde anlaşılır ^_^ Forum kurallarına uyduğun ve kavga çıkartmadığın sürece bir sıkıntı olacağını sanmam.Tekrar foruma Hoş Geldin. Ha birde son olarak kimseye karşı edebini bozma haklı bile olsan seni haksız duruma düşürebilir.