Merhaba Ben Beste ^.^

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ulan bu konu eski arkadaşımla aramda geçen konuşmaydı. Kız inekti tabii. Sonuç ne mi bence barışın :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ama niye öyle diyorsun ki kız bulmuşsun hem de senin peşinden koşan :(
Herkesin bir erkeklik gururu vardır. Bu gurur kırılırsa Allah'ını bile tanımaz.
Benim peşimden koşan bir sürü kız var. Kendimi övmek için söylemiyorum. 4 / 4 lük bir insan olduğumu düşünüyorum.
Yüce Allah'ın kudreti ki bu gururun gücü bana fazla verilmiş. Egom ve sinirliliğim bundan kaynaklıdır.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Herkesin bir erkeklik gururu vardır. Bu gurur kırılırsa Allah'ını bile tanımaz.
Benim peşimden koşan bir sürü kız var. Kendimi övmek için söylemiyorum. 4 / 4 lük bir insan olduğumu düşünüyorum.
Yüce Allah'ın kudreti ki bu gururun gücü bana fazla verilmiş. Egom ve sinirliliğim bundan kaynaklıdır.
Ne yaptı yahu anlat sen biz yorumlayalım. Yalan söylemeyeyim sende biraz fazla ego var küçük bir olayı abartıyor da olabilirsin.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ne yaptı yahu anlat sen biz yorumlayalım. Yalan söylemeyeyim sende biraz fazla ego var küçük bir olayı abartıyor da olabilirsin.
Efendim neler yaptığını anlatıyorum.
1.
Benimle sevgili olmak için Okul çıkışına 5 - 6 kişi toplamış ve tehdit ediyor beni sevmezsen işin kötü olur diye.
2.
Ben bunları dövdüm. Fakat bu kız kendisini dövdüğü söyleyerek iftira attı.
3.
Sonra ben bir şekilde bunun içinden çıktım. Maddi olarak biraz kötüydük. Bana maddi yardım yapacağını söyledi ben ise reddettim fakat o gururumu bildiği halde yardım yaptı.
4.
Profesyonel dövüşle uğraşmamı engellemeye çalıştı çünkü kaçmamızı istiyor ve birlikte yaşamamızı istiyor.

Daha var fakat onlar özel...

Foruma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Efendim neler yaptığını anlatıyorum.
1.
Benimle sevgili olmak için Okul çıkışına 5 - 6 kişi toplamış ve tehdit ediyor beni sevmezsen işin kötü olur diye.
2.
Ben bunları dövdüm. Fakat bu kız kendisini dövdüğü söyleyerek iftira attı.
3.
Sonra ben bir şekilde bunun içinden çıktım. Maddi olarak biraz kötüydük. Bana maddi yardım yapacağını söyledi ben ise reddettim fakat o gururumu bildiği halde yardım yaptı.
4.
Profesyonel dövüşle uğraşmamı engellemeye çalıştı çünkü kaçmamızı istiyor ve birlikte yaşamamızı istiyor.

Daha var fakat onlar özel...

Foruma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yahu Türk filminde misiniz bu nedir? Sen niye kızı dövüyorsun ben oraya takıldım :(

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sen haklısın be bro. Bir insan diğerinin gururuna dokunduysa o iş bitmiştir bana göre. Hergün bir kızdan teklif alıyorum ancak hiçbirini kabul etmiyorum.
Ama, şöyle bir tarafı var, kızlar sevdiği insanlar için gururunu göz ardı eder. Eğer sen egonla uğraşıp karşılık vermezsen seninkine dokunur. Biz kızlar kinci bir türüz. *-*

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama, şöyle bir tarafı var, kızlar sevdiği insanlar için gururunu göz ardı eder. Eğer sen egonla uğraşıp karşılık vermezsen seninkine dokunur. Biz kızlar kinci bir türüz. *-*

Cevap vermememin nedeni sonucunda ne olacağını biliyorum. Ben başka birisini severken başkasıyla çıkmam imkansız. Ya hep Ya hiç mantığındayım.