bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hoş geldin bende metin 21 yaşındayım ankara da oturuyorum :D

<----- Bana Özel mesaj ile ulaşa bilirsin

* İyi formlar *

AlturraTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle foruma hoş geldin ben alturra minecraft modları,plugin,3d texture pack gibi konularla ilgileniyorum keyifli vakit geçirmeni dilerim.

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forum'a hoşgeldin Elif kardeşim, benim ismim Mehmet 17 yaşındayım, ben diğer insanlardan farklıyım.Gece ayaktayım, sabah ve öğlenleri uyurum.Böyle bir değişik insanım :) Her gece bilgisayarın başındayım, yani en az 5 saat bilgisayar başındayım ama bazende 15 saat bilgisayar başındayım.Bilgisayardan kalktığım gibi şınav felan, egzersizler yaparım ki ne olur ne olmaz sonuçta bilgisayar başındayım biraz egzersiz lazım.Bilgisayar sayesinde kas yapmış bulunmaktayım :) Bilgisayardan anlarım, zaten bilgisayar üzerine okuyorum.Foruma hoşgeldin.
Ben normal hayatımda tanışdığım kişilerle -- Selam -- Selam -- Memnun oldum - Memnun oldum -- bu kadar yani tanışma hayatımız -- Adam sadece forumda 5 - 6 cümle kurmuş normalde siz düşünün.. ^_^

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.

Duvarın fazlası ile kirlenecek silmek için VIP alsan iyi olur .s
@faketaxidriver yıkarlar .(

Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.[DOUBLEPOST=1441458293,1441457683][/DOUBLEPOST]Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.

Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Elif hanım, forumumuza hoş geldiniz...
Ablamın adı da Elif'tir bu arada.

Son düzenleme:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Merhaba Elif. Ben Kemal, bu forumda ve diğer camialarda beni tanıyanlar DDos atar diye adlandırır. O yüzden fake çıkmaman dileğiyle iyi eğlenceler :)

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Reactions: DIO

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.

Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.[DOUBLEPOST=1441458293,1441457683][/DOUBLEPOST]Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.

Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.
Yıkarlar abi yıkarlar

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arza demeyelim lütfen kuralları okumayı unutma kural ihlali durumu görürsen raporlamayı unutmayınız. iyi forumlar!
.'dan sonra büyük harfle başlanır.

Hoşgeldiniz, iyisine hoşgeldinizde bu forumda Minecraft görmeyi beklemeyin, minecraft görmeye geldiyseniz gidebilirsiniz, ben bu forumda minecraft harici her konuyu gördüm. Etiketlerin konuyla bir ilgisi yok. Cümlede her kelime büyük harfle başlamaz, kırmızı cırtlak bir renktir, hiç sevmedim konu tasarımını, eğer buraya gelmeyi göze aldıysanız ve eğer Skype gibi iletişime geçilebilir bir hesabınız yoksa "ZAA FAKE" kelimelerine alışmalısınız.

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin . Öncelikle kendimi tanıtayım adım Mahmut Nickimden anlayamazsın çünkü nickim uzaylılar tarafından şifrelenerek oluşturulmuştur ve bu yüzden kimse farkedemez.
Eski Forum İmamı'yımdır :( (ağladım eskileri hatırlayınca) . Gruplar Kaldırınca bizim foruma yeni bir çağ açan grubumuzda yok oldu ve dağıldık foruma çok uzun zaman sonra şimdi yeniden bakmaya başladım sıkarsa gidicem gene :/ "Çok YAZdım çocuklar tatil yaptı"

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bari daha az kullanılan bir resim seçseydin :D Yapmanız gereken linke tıklayın resime sağ tıklayın farkı kaydet Google görseller orda kamera resmi var tıklayın görsel yükleyin resmi seçin ve milyonlarca bu fotoğraf kullanılan fake hesap :D
Kaydetmeye gerek yok Chrome da resimin üstüne sağ tıklayınca bu resmi google da ara diye bir seçenek var

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi