DarkDraxill
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
buluşalımmı?
Ben normal hayatımda tanışdığım kişilerle -- Selam -- Selam -- Memnun oldum - Memnun oldum -- bu kadar yani tanışma hayatımız -- Adam sadece forumda 5 - 6 cümle kurmuş normalde siz düşünün..Forum'a hoşgeldin Elif kardeşim, benim ismim Mehmet 17 yaşındayım, ben diğer insanlardan farklıyım.Gece ayaktayım, sabah ve öğlenleri uyurum.Böyle bir değişik insanımHer gece bilgisayarın başındayım, yani en az 5 saat bilgisayar başındayım ama bazende 15 saat bilgisayar başındayım.Bilgisayardan kalktığım gibi şınav felan, egzersizler yaparım ki ne olur ne olmaz sonuçta bilgisayar başındayım biraz egzersiz lazım.Bilgisayar sayesinde kas yapmış bulunmaktayım
Bilgisayardan anlarım, zaten bilgisayar üzerine okuyorum.Foruma hoşgeldin.
Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.
Duvarın fazlası ile kirlenecek silmek için VIP alsan iyi olur .s
@faketaxidriver yıkarlar .(
Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.[DOUBLEPOST=1441458293,1441457683][/DOUBLEPOST]Yorumlara bir baktım herkes kendini tanıtmaya falan başlamış, şaşırdım.
Duvarın fazlası ile kirlenecek silmek için VIP alsan iyi olur .s
@faketaxidriver yıkarlar .(
Foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.
.'dan sonra büyük harfle başlanır.Arza demeyelim lütfen kuralları okumayı unutma kural ihlali durumu görürsen raporlamayı unutmayınız. iyi forumlar!
Bari daha az kullanılan bir resim seçseydinHoşgeldin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kaydetmeye gerek yok Chrome da resimin üstüne sağ tıklayınca bu resmi google da ara diye bir seçenek varBari daha az kullanılan bir resim seçseydinYapmanız gereken linke tıklayın resime sağ tıklayın farkı kaydet Google görseller orda kamera resmi var tıklayın görsel yükleyin resmi seçin ve milyonlarca bu fotoğraf kullanılan fake hesap
![]()
Olsun sonuçta oda buluyoKaydetmeye gerek yok Chrome da resimin üstüne sağ tıklayınca bu resmi google da ara diye bir seçenek var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi