durmazhuseyin9

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben hüseyin tablet veya bilgisayar dan hiç başından kalkmıyorum

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Dişi İnsan Foruma Gelince Forum Halkı Saygılar.
Bu Arada HosGeldin.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bak Herkesi Kendin Gibi Bilme Bir Mesaj Yazacaksan Özelden Yaz Ve Şu Konuyu Daha Fazla Kendi Yorumunla Mahvetme Diye Özele Gel Dedim. Saydırmak Maydırmak Bana Yakışan Bir Şey Değil Sizin Gibilere Uygun Bir Tabir. Bu Arada Bana Yukarıda Ne Yazmışsın Burada Ne Diyorsun,
Biraz Saygılı Olsan Saydırmak Değilde Laf Söylemek Gibi? :)

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz Ve Sizin Gibilerle Daha Fazla Uğraşmayacağım Bir Probleminiz Varsa Özelden Mesaj Yazın Cevap Verebilirim. Burada Artistlik Yapmanıza Gerek Yok

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşin kısası con yanlış bir zamanda geldin forumu bağımlılık yapmadan önce bırak bence. Olarak Darkloader diye bir kızın kullanığı nick ilk kez görüyorum
Genelde (Tuğçe86,Tavşancık) Falan filan kullananlar var
Saçma konular açma kurallara uy
He birde
+Abazan arkadaşlara dikkat et kendileri zaten yazmış belirtir kendilerini
Birde Ben elif 19 yaşındayım diye bir konu başlığı Açmak yerine Foruma yeni geldim yassan daha iyi olucak

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok yanlış zamanda geldin patladılar sana hoşgeldin diyemiycem çünkü biz buraların misafiriyiz yerlileri çoktan terketti

edit:Abaza kardeşlerimize dikkat

Son düzenleme:

Ruecard

Java Geliştiricisi
En iyi cevaplar
0
Elif hanım çok popülersiniz sanırsam, zira Google'da bir kaç kriteri aratınca direk siz çıkıyorsunuz inanabiliyor musunuz! Hemde yabancı bir sitede yabancı mesaj bulunduran bir yabancının paylaştığı bir resimde. Hatta ve hatta yabancı etiketlerle, vay be.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.