Merhaba, Ben Enis.

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hoşgeldin,eskiden geleydin şimdi forum nanayı yedi

Hoş Geldin Kardeşim.[DOUBLEPOST=1424449295,1424449248][/DOUBLEPOST]
bana anlatamırsın kardeşim merak ettim

Ne diyelim? Yeniden foruma hoş geldin umarım eskisinden daha iyi vakit geçirirsin.

Hoşgeldin. Forum kurallarında değişiklikler oldu okumayı unutma.
@Polkakorowakurwa isimli arkadaşın profil resmi ilgini çektiyse söyle, muhabbetimiz bol olur :(

Hoşgeldin foruma :)
Hosbuldum hepinize teşekkürler.

• Beğen
Reactions: DIO

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkürler tekrardan.

Sana özellikle teşekkür ederim umarım anlaşiriz.

Build yeteneğini kaybettim, sunucu server düzenlemede iyi olduğumu duşünüyorum. Fakat bilgisayarimda internet yok :(
Yazilim kodlama falan anlamam, bilgisayar kasasından anlarim. Anime izlemiyorum, fakat iyi olduklarini biliyorum. Müzik vazgecilmezimdir.
Build yeteneğim hep olsun isterdim :(, sunucuyla alakam yoktur :(, Kodlamayı bende anlamam, kasadanda çok anlamam :(, Anime izliyorum tabikisi ^^, İyi olduğunu bildiğin için teşekkür ediyorum ^^, Hayatımdaki en sevdiğim 3.şeyde müziktir :)

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build yeteneğim hep olsun isterdim :(, sunucuyla alakam yoktur :(, Kodlamayı bende anlamam, kasadanda çok anlamam :(, Anime izliyorum tabikisi ^^, İyi olduğunu bildiğin için teşekkür ediyorum ^^, Hayatımdaki en sevdiğim 3.şeyde müziktir :)