Merhaba, Ben Enis.

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Enis, 16 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir forumda aktif değildim. Bundan sonra aktif olmaya calisacagim.
Aktif bulunduğum sürelerde de sizlere yardim etmeye calisacagim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin. İyi forumlar. Sorunum olduğunda sana danışabilirim.
Ne tür konuda bilgilisin bu arada?

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim Forum'a hoşgeldin :)
Foruma'a Hoşgeldin.
Hoşgeldin. İyi forumlar. Sorunum olduğunda sana danışabilirim.
Ne tür konuda bilgilisin bu arada?
Hepinize teşekkürler.
Ne konuda bilgiliyim ? Uzun zamandır minecraft da oynamiyordum, PC çökmüştü, konular acildikca bildiğimi cevaplayacagim, bilmediklerini de bilenlere yonlendireceğim.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hg.
Ben buranın Murasakibarasıyım...
death note delisiyimdir. 21 kere death note izlemişliğim bide 16 kere mangasını okumusluğum vardır.
_______
Müzikleri çok severim. Sevdiğim yemeklerden biri Kokoreçtir. yaklaşık 35 tane yüklü oyunum bulunmaktadır. 18 tanesi paralı diğerleri ücretsizdir. Bir de 20 Tlye indirimdeyken Super Street Fighter IV : Arcade Edition almıştım D&R den :D
Bir de İnternette oynadığım bir kaç oyun var. Kawai run 2 gibi.
_______
Anlaşacağımızı Düşünüyorum. Aktif Olursan Beni sık sık görebilirsin ama su aralar foruma pek girmiyorum.
Özel bir durumum var biraz hastayım. Ama Genelde Beni görebilirsin.
3.yılımdayım. 3 yıldır Forumdayım yani

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hepinize teşekkürler.
Ne konuda bilgiliyim ? Uzun zamandır minecraft da oynamiyordum, PC çökmüştü, konular acildikca bildiğimi cevaplayacagim, bilmediklerini de bilenlere yonlendireceğim.
Mesela program kodlama gibi (Başka örnekler bulamadım niyeyse neyse ben anime izlemeyeye devam.)
(Bu arada anime izliyor musun?)

RandomMac5

KreeDome
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkürler.
Dostum onun sormak istediği mesela plugin mi yapıyon buildin iyimi vb. diye soruyor :)

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkürler tekrardan.

Foruma hg.
Ben buranın Muasakibarasıyım...
death note delisiyimdir. 21 kere death note izlemişliğim bide 16 kere mangasını okumusluğum vardır.
_______
Müzikleri çok severim. Sevdiğim yemeklerden biri Kokoreçtir. yaklaşık 35 tane yüklü oyunum bulunmaktadır. 18 tanesi paralı diğerleri ücretsizdir. Bir de 20 Tlye indirimdeyken Super Street Fighter IV : Arcade Edition almıştım D&R den :D
Bir de İnternette oynadığım bir kaç oyun var. Kawai run 2 gibi.
_______
Anlaşacağımızı Düşünüyorum. Aktif Olursan Beni sık sık görebilirsin ama su aralar foruma pek girmiyorum.
Özel bir durumum var biraz hastayım. Ama Genelde Beni görebilirsin.
3.yılımdayım. 3 yıldır Forumdayım yani

Sana özellikle teşekkür ederim umarım anlaşiriz.

Build yeteneğini kaybettim, sunucu server düzenlemede iyi olduğumu duşünüyorum. Fakat bilgisayarimda internet yok :(
Yazilim kodlama falan anlamam, bilgisayar kasasından anlarim. Anime izlemiyorum, fakat iyi olduklarini biliyorum. Müzik vazgecilmezimdir.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin. Forum kurallarında değişiklikler oldu okumayı unutma.
@Polkakorowakurwa isimli arkadaşın profil resmi ilgini çektiyse söyle, muhabbetimiz bol olur :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ne diyelim? Yeniden foruma hoş geldin umarım eskisinden daha iyi vakit geçirirsin.