onikiasd
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
eğer sen @Minecraftplayerr isen hayallerime rövaşata çektin ilk defa death note izleyen kız bulduydum yaTeşekkürler :-)
eğer sen @Minecraftplayerr isen hayallerime rövaşata çektin ilk defa death note izleyen kız bulduydum yaTeşekkürler :-)
Forumda sürekli aktif bayan olarak 1 kişiyi tanıyorum , sanırım cahilimforumda 2 binden fazla bayan üye vardır,ama devam edenlerin sayısı 50 yi geçmez
İlk onume çıkan etiketi seçdim ole bir üye mi var ?[DOUBLEPOST=1426005979,1426005946][/DOUBLEPOST]Ha bu arada eğer gerçeksen bende death note severim. Dedektiflik skillerim çok iyidir ( @KinchouKan In yaşını ve kişiliğini 3 saatte çözdüm)
Diyilimeğer sen @Minecraftplayerr isen hayallerime rövaşata çektin ilk defa death note izleyen kız bulduydum ya
Benimkinide çözseneHa bu arada eğer gerçeksen bende death note severim. Dedektiflik skillerim çok iyidir ( @KinchouKan In yaşını ve kişiliğini 3 saatte çözdüm)
Dalga geçmiyor* Ona sorarsın*Benimkinide çözsene
Avatarımdaki müthiş yaratıklarhemen yanlış anlayalım beyler utansın yavrucak
böyle şeylerde utanmamı olur arkadaş kaç defa gördün böyle forumda öyle düşünen insan ?
bu forumdan çıkmaz öyle şeyler çıkamaz çıkmasada olur çıkmazsa iyi olur bence o değilde ne güzel post kasıyorum teşekkürler sıla
post ne işe yarıyor bu arada ve post ne
furry ne ?
Bende dalga geçmiyorum , merak ettimDalga geçmiyor* Ona sorarsın*
Ehm raptorex ehmo değilde konu izdivaç programına döndü yaw biri çıkıcak şimdi talip olcak
Kaç kere dicem deyilim .@Minecraftplayerr in multisi![]()
Ama multisinKaç kere dicem deyilim .