Merhaba Ben Yeni Katıldım :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Justin bieber one direction ve nutella vb. gibi şeylere aşık isen lütfen sağ üstteki X yerine bas. Camı aç ve kendini aşağı at.
Eğer değilsen hoş geldin :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
castin ve van direksiyon kızların vazgeçilmezi ama dediklerinin biraz farklıları var mesela bi taş bi kızda aynanın önünde foto çeker facede dolaşır o değilde bizim sınıfta bıyıklı kızlar var kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :,(

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
castin ve van direksiyon kızların vazgeçilmezi ama dediklerinin biraz farklıları var mesela bi taş bi kızda aynanın önünde foto çeker facede dolaşır o değilde bizim sınıfta bıyıklı kızlar var kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :,(

Çok haklısın kardeşim. Benden çok bıyığı sakalı olan kızlar var. Anlamadığım şey kameranın karşısında abuk subuk fotoğraf çekmeleri ve onu utanmadan face e atmaları. Ve şunu bilin ki kızın emri altındaki erkek ezik erkektir (anne abla vb. hariçtir).

BlueHide

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Justinin neresini sevcem be. :sırıtmak: oda bir insan sonuçta..
Aklıma bir şey geldi :p
"O kadar bekledik sabahtan beri ama justin biber bize bi hay bile diemio :("[DOUBLEPOST=1379854412,1379854368][/DOUBLEPOST]:sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak:

Foruma hoş geldin...
Ama kendini camdan atsan sorun olmaz :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
alınmayın ama mc'de kız oyuncuları pek sevmiyorum.nerde bi kız oyuncu görsem zengin birine gidip, "gel evlenek" diyip evleniyor.(swde plugin varsa yoksa sevgili ayakları falan filna)
boşanmalar %95 zaten.nedeni ise kız oyuncuların 2-3 dk sonra başlaması:
"kocacım kazma ver"
"elindeki ne lan"
"o benim kazmam"
"ee onla kaz ne olcak"
"ben seni sevmedim boşanalım"
...
böyle böyle milleti soyuyorlar :D
gerçekten kız olup olmadıklarıda meçhul :D