Merhaba Yeni Forum Yeni Dostlar Ben lMertoküsl !

lMertoküsl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ha bu arada animeleren nefret ötesi nefret ederim yani lütfen benimle anime muhabbeti kurmaya çalışmayın :(
Ben sadece Death Note'un ilk 6 bölümünü seyrettim çok meraklı değilim :(
Hoşgeldin çok :) Can ben.14 yaşında güzel sanatlar okumayı düşünen biriyim. Mimariye ve tasarım ağırlıklı herşeye ilgim vardır. @Iskefiyeli18 Yi severim asdfsd .Pek asabi bir tipleme değilim ama kolay alındığım için genelde tartışmalarda adım geçer.Umarım öyle bir olay yaşamayız, hoşgeldin tekrar :)
Hoşbulduk :D
Tanıştığıma memnun oldum ^^

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Hoşgeldin. Her gelen de beni etiketliyor ha :/
Ben Kerem. Iskef derler. 15 yaşındayım. Eğlenceli ve şakacı bir insanım, ama yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Bu forumda sinirlenmeyi 2 ay önce bıraktım. Artık en büyük amacım insanlara yardımcı olmak ve herkesin kurallara uymasını sağlamak. Umarım sen de Forum kurallarını okuyup ona göre hareket edersin :(
En nefret ettiğim şeylerden biri, insanların birbirini yaşlarıyla ezmesidir. Bu forumun yaş ortalaması 12-13 bu yüzden kendinden küçüklere iyi davranman gerektiğini bilmeni isterim.
Bir kıza çok aşığım. Ara sıra bu kız aniden kafama giriyor ve saçmalayabiliyorum. Şu anda da öyle bir durumdayım ve bu sebeple uyuyamıyorum. Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim.
İyi vakit geçirmen dileğiyle, iyi forumlar :(
Dök içini kardeşim :( biz bizeyiz. kim bu şanslı ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani ne bileyim nasıl anlatsam bilemiyorum, mükemmel ötesi bir varlık o insansa ben salyangozum yani nasıl böyle mükemmel bir varlık dünyada yaşayabilir aklım almıyor deli gibi seviyorum ölümüne ağlamak istiyorum bazen hayattan soğuyorum o kızın benim olmadığını düşündükçe
vay...yaşadığım yerde o tür duygularımı hak edicek insanların olmaması nedeni ile hiç öyle duygular yaşamadım(odun).Empati kuramıyorum ama gerçekten etkileyici.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceleri kıza sadece cinsel anlamda ilgi duyuyordum o zamanlarda da aynı dershanedeydik geçen seneydi. Yaklaşık 5 ay aynı dershanede gördük birbirimizi. Daha doğrusu ben onu gördüm. Onun, benim varlığımdan haberi bile yoktu belki de. Benim ilgim de sadece cinsel açıdandı. Sonra yaz geldi, dershane bitti. Teog sonuçları falan geldi vs vs.. O kızı özlediğimi farkettim. İlk defa aşık olmuştum. Fotnğrafını telefonuma indirdim. Dakka başı ona bakar oldum. Sonra.. Sonra lise zamanı geldi. Okula gittim, bir baktım, o kızla aynı liseye desmuşüm. Adı İrem. Tam unutmaya başlamışken onu tekrar gördüm. Hala çok güzeldi. Bakalım bu iş nereye varacak..
Açılamıyor musun kıza ? :ha:

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selam canım ben amcanım :(

Adım Mehmet 13 yaşındayım başak burcuyum.
Kulağıma hoş gelen müziği dinliyorum türü önemli değil :(.
İlgilendiğim alanlar Caner :(
Profesyonel olduğum alan Caner :(
Anime sevsem de bir süreliğine ara verdim.
Ek olarak : Yakışıklı eş adaylarımı bekliyorum :(
Ek olarak 2 : CANER YE BENİ !

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese ohayo ;(( Saat sabahın 7'si. Gece burnumu silmekten uyuyamadım. Saçmalarsam özür.

Adım Gürkan 14 yaşındayım İkizler burcuyum.
Dinlediğim müzik türleri dubstep, drumstep, remix, glithchop, metalstep, nightcore, rock, metal, japon müziği, vs. vs...
İlgilendiğim şeyler insan psikolojisi ve psişik güçler.
Profesyonel olduğum alan bildirim gelmesi için sayfayı durmadan yenilemek.
Ecchi manyağıyım özellikle Highschool DxD'yi seviyorum anime bağımlılığı* Sadece desi notto seversen bozuşuruz ;((
":D" gibi saçma emojileri kullanmam.

*bu kadar ekşın yeter kafam yerinde değil şimdi yatıp uyuyacağım uyuyamıyorum hastayım ulayn*

Hmm.. Hoşgeldin. Her gelen de beni etiketliyor ha :/
Ben Kerem. Iskef derler. 15 yaşındayım. Eğlenceli ve şakacı bir insanım, ama yeri geldiğinde ciddi olabilirim. Bu forumda sinirlenmeyi 2 ay önce bıraktım. Artık en büyük amacım insanlara yardımcı olmak ve herkesin kurallara uymasını sağlamak. Umarım sen de Forum kurallarını okuyup ona göre hareket edersin :(
En nefret ettiğim şeylerden biri, insanların birbirini yaşlarıyla ezmesidir. Bu forumun yaş ortalaması 12-13 bu yüzden kendinden küçüklere iyi davranman gerektiğini bilmeni isterim.
Bir kıza çok aşığım. Ara sıra bu kız aniden kafama giriyor ve saçmalayabiliyorum. Şu anda da öyle bir durumdayım ve bu sebeple uyuyamıyorum. Eğer kırıcı bir şey söylediysem özür dilerim.
İyi vakit geçirmen dileğiyle, iyi forumlar :(
Aynı konudan iki kere açtığı için yardım etmiyorsun bi' vatandaşa evet çok güzel ;((

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hoşgeldin ama buranın ağası denilenlere bakma şaka yapıyorlar
sevdiklerim senin arandaki
müzik dinlemek
erik yemek (hemde çok)
turşu ama 2 tane var havuç salatalık turşusu
korku filmleri izlemek
vede uyumak