Merhaba

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün şarkıları demedim, çoğu şarkısı öyle. Sehabe dinleyen ve bana da dinleten arkadaşlarım var ve hepsi duygusal parçalar Medusa&Iceman düeti dışında tabii ki.
Medusa ve Iceman ile düetini senin tabirinle "duygusal" olmadığı halde sevmedim. O değil de önerdiğim şarkıları dinledin mi?

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Med Cezir'i dinledim ve beğendim.
sagopa kajmer- Dr fuchs : Tanrı çekti tüm resimleri dinliyorum şu an. Ondan sonra sagopadan susmak için yok bahanem , Ben hüsrana komsuyum.. Falan filan işte.

Bu arada hoşgeldin.. FnaF oynamadım ama arkadaş oynuyordu bi aralar. Ben daha çok anime hayranıyım. Ama bu aralar anime izlemiyorum.
Daha çok çizim , kuracağım server için pl,skript filan yazıyorum.

Aşağıyı okumasanda olur :D
16 Yaşındayım basketbolcuyum. 1.97 boyum var. Pivot oyuncusu olarak oynuyorum. Sokak basketboluna hayranım ama bir türlü yapamıyorum.
Ama yavaş yavaş yapmaya başlıyorum. Zenciler de olan bacaklardan istiyorum çift kaslımı neymiş daha iyi zıplıyorlar diyorlar ama bende onların yalancısıyım.
Görmemiş gibi 20 baklavam var. 6 sı vücudumda 14ü tabakta. Bir kere sıçrayınca havada 20 takla atıp here iniyorum. Havada 15 ters takla atıp smaç basıyorum. Kendi potamdan karşı potaya sıçrayarak smaç basıyorum. Bir maçda 15 kişiye 1 kişi oynadığımı hatırlıyorum ( Aslında basketbol maçlarında 5vs5 oynanır + olarak 5 kişi yedek olabilir her takımdan). Saatte 800km hız yapabiliyorum. 20 beygirim. Az yakıyorum. 4x4 üm. Otomatik vitesim. Klimalıyım. Büyük bagajlıyım.
Dubleksim. Havuzluyum.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sagopa kajmer- Dr fuchs : Tanrı çekti tüm resimleri dinliyorum şu an. Ondan sonra sagopadan susmak için yok bahanem , Ben hüsrana komsuyum.. Falan filan işte.

Bu arada hoşgeldin.. FnaF oynamadım ama arkadaş oynuyordu bi aralar. Ben daha çok anime hayranıyım. Ama bu aralar anime izlemiyorum.
Daha çok çizim , kuracağım server için pl,skript filan yazıyorum.

Aşağıyı okumasanda olur :D
16 Yaşındayım basketbolcuyum. 1.97 boyum var. Pivot oyuncusu olarak oynuyorum. Sokak basketboluna hayranım ama bir türlü yapamıyorum.
Ama yavaş yavaş yapmaya başlıyorum. Zenciler de olan bacaklardan istiyorum çift kaslımı neymiş daha iyi zıplıyorlar diyorlar ama bende onların yalancısıyım.
Görmemiş gibi 20 baklavam var. 6 sı vücudumda 14ü tabakta. Bir kere sıçrayınca havada 20 takla atıp here iniyorum. Havada 15 ters takla atıp smaç basıyorum. Kendi potamdan karşı potaya sıçrayarak smaç basıyorum. Bir maçda 15 kişiye 1 kişi oynadığımı hatırlıyorum ( Aslında basketbol maçlarında 5vs5 oynanır + olarak 5 kişi yedek olabilir her takımdan). Saatte 800km hız yapabiliyorum. 20 beygirim. Az yakıyorum. 4x4 üm. Otomatik vitesim. Klimalıyım. Büyük bagajlıyım.
Dubleksim. Havuzluyum.
Ne yaptın be öyle alt kısımda :D. İlk başta bir insandın. Sonra süperman gibi bir şey oldun. Sonra ise araba oldun. Ve en son olarak ta bir villa :S...

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamın seni satıp
Bunu okumamış gibi davranıyorum. Aslında ben yapay zekayım. Bi baktım benden başka robot yok. Bende öldürüdm adamı. Ben
psikopatım ve Dünya'yı ele geçiricem artık robotların devrimi zaaa. Ça ça ça Öldün Cıq!
V1.0.. Yükleniyor... V2.0... Yükleniyor... V3.0

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu okumamış gibi davranıyorum. Aslında ben yapay zekayım. Bi baktım benden başka robot yok. Bende öldürüdm adamı. Ben
psikopatım ve Dünya'yı ele geçiricem artık robotların devrimi zaaa. Ça ça ça Öldün Cıq!
V1.0.. Yükleniyor... V2.0... Yükleniyor... V3.0
Wow... (Neyse fazla uzatmayalım bu konuşmayı :D.)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz geç kalmışım ama foruma hoşgeldin beni forumun tilkisi olarak tanırlar :3
Hiç fnaf oynamadım ama bir ara oynamayı düşünüyorum
Umarım güzel vakit geçirirsin

Nyxia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz geç kalmışım ama foruma hoşgeldin beni forumun tilkisi olarak tanırlar :3
Hiç fnaf oynamadım ama bir ara oynamayı düşünüyorum
Umarım güzel vakit geçirirsin
Sende bir tilkideki kurnazlık ve çevikliği pek göremedim yaa seni nasıl forumun tilkisi olarak bilirler? :p