- En iyi cevaplar
- 0
yarısı izliyor .-.+Up ^^[DOUBLEPOST=1408218478,1408218139][/DOUBLEPOST]@Zorinkun bir şey sormak istiyorum bu forumda anime izleyen var mıdır ?
yarısı izliyor .-.+Up ^^[DOUBLEPOST=1408218478,1408218139][/DOUBLEPOST]@Zorinkun bir şey sormak istiyorum bu forumda anime izleyen var mıdır ?
Olmaz mı canım ayol sende.+Up ^^[DOUBLEPOST=1408218478,1408218139][/DOUBLEPOST]@Zorinkun bir şey sormak istiyorum bu forumda anime izleyen var mıdır ?
la git nolur git lavenyan satanisti gitGözünün önünde içeyim mi? İlgiye ihtiyacım yok benim. Kimsenin ilgisine ihtiyacım yok. İlgi görmek isteseydim burada olmazdım. Sanal alemde ilgi görmek saçmalığın ötesinde bir şey.
Elhamdulillah Müslümanım. Canım benim. Az önce Game Booster çöktü sinirlendim bak yapma.la git nolur git lavenyan satanisti git
elhamdulillah olacak yalnızElhamdurillah Müslümanım. Canım benim.
Klavye hatası*elhamdulillah olacak yalnız
Yeteneğe bak be l'ye bascakken r'ye bastıKlavye hatası*
Başka şeyler düşündüğüm için bazen A'ya basacakken M'ye basabiliyorum.Yeteneğe bak be l'ye bascakken r'ye bastıFFDS
Supinipal mesajjjjjBaşka şeyler düşündüğüm için bazen A'ya basacakken M'ye basabiliyorum.
Ahahahahah sende mi buradaydın CelalHoşgeldin
Kendimi tanıtmama gerek yok zaten tanışıyoruz Emre abi![]()
Hoşbulduk"İzlemeyen var mıdır ?" desen daha iyi olurdu. Forumun %70-%85 gibi bir oranı anime izliyor. Foruma hoş geldin sorunların olursa sormaktan çekinme![]()
Çok teşekkürlerBu arada görünüşe göre sende anime izliyorsun gruba bekleriz https://forum.gamer.com.tr/grup/anime-is-my-life.76/group-detail
Subliminal*Supinipal mesajjjjj
Oha şimdi farkettim.Supinipal mesajjjjj