_Gibbone_
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O zaman tabi gelirim isteği gönderdimAşırı cinsellik zaten grupta yasakbaktıysan grubun anasayfasına görürsün zaten +13 olduğunu yani +18'lik paylaşımlar grupta yasak.
O zaman tabi gelirim isteği gönderdimAşırı cinsellik zaten grupta yasakbaktıysan grubun anasayfasına görürsün zaten +13 olduğunu yani +18'lik paylaşımlar grupta yasak.
Ben de kabul ettim. Gruba hoş geldin,grup içerisin de de arkadaş edine bilirsin.O zaman tabi gelirim isteği gönderdim![]()
Çok Normal Desem ?
Neyi normal?Çok Normal Desem ?![]()
Gruba kesinlikle alınmıyacak üyeler Zorin ve yan hesaplarıNeyi normal?
Kendi arşivin olduğu için ve her gördüğün fotoğrafları indirip bize karşı veya kafan attı mı foruma yükleyeceğini bildiğim için seni asla almayacağım.Neyi normal?
Yani bi' yandan haklısın.Kendi arşivin olduğu için ve her gördüğün fotoğrafları indirip bize karşı veya kafan attı mı foruma yükleyeceğini bildiğim için seni asla almayacağım.
Yok, genelleme yapiyorum. Çoluk çocuk var. Büyüklerine nasıl davranılcağını bilmiyorlar. Onda şey ettiAdaşız
İlk olarak tebrik etmek istiyorum cidden bayağı başarılıymışsınBende Açlık Oyunlarını çok severim özellikle 2.sini.Bende küçükken normal dışı birçok olay yaşıyordum ama artık kafama takmıyorum.Halüsinasyon dur diye.Ayrıca neden tipinle dalga geçiyim ki ? Ben o kadar adi bir insan değilim.
Yakışıkı jojukYok, genelleme yapiyorum. Çoluk çocuk var. Büyüklerine nasıl davranılcağını bilmiyorlar. Onda şey etti
↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩
Yok, genelleme yapiyorum. Çoluk çocuk var. Büyüklerine nasıl davranılcağını bilmiyorlar. Onda şey etti
↪✴ MoonLight Build Team ✴↩|↪✖↩ OyunEsiri ↪✖↩