Merhabalar !

Beni sevdiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 11.8%
  • Laloww getirdiyse iyi adamsındır

Kullanılan: 4 23.5%
  • Sakin ol evlat elindeki üyeliği yavaşça yere bırak

Kullanılan: 8 47.1%
  • Nether'a kadar yolun var pislik

Kullanılan: 3 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    17

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 76
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')
Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.

Rayandu nedir ? Sırrı nedir ?
Rayandu bir insandır. Sabahları dövüşçü, geceleri rapçi olarak bilinen tamamen çözülememiş bir insandır. Tamamen "ezilen" kısmın yanında olan "ezen" kısımları bir anda "ezilen" yapmayı mesleği olarak belirlemiştir. Güçlü olmasının yanında zekidir. Matematiği çok iyidir.
Kadınlar hakkında çok şey bilir.
Tartışma yapmayı ve kavga etmeyi çok sever. Haksız bir durum olduğunda amacı haklı yı haksız durumundan çıkarmaktır. İnsanlara yardım etmeyi çok sever.
Hiçbir işte pes etmemesiyle tanınır. Her zaman [HASHTAG]#NeverGiveUp[/HASHTAG] yazılı tişört ünü giyer. Amacı insanlar Allah'ın katı hariç pes etmeden her istediğini yapabilecek düzeyde olmasını göstermektir.
Müslüman bir kişiliktir. Allah'ın yolunda ilerler. Diğer dinlere karışmaz. Satanist olanlar hariç. Satanistleri ve sadistleri bu dünyadan yok etmeyi dinsel bir görev olarak görür.
Ego ya sahiptir. Fakat egosunu belirli kişilere karşı kullanır. Allah o kişileri Rayandu'nun şerrinden korusun.
Atatürkçü Kemalist bir kişiliktir. Türkiye'yi her türlü tehdide karşı korumak için canını verir. Vatana laf edenleri canından eder.
Parası olmayan - fakir (biraz ağır kaçtıysa yoksul) kişilere yardım etmeyi 2.mesleği olarak görür. Parası olmadığı için oyun oynamayan çocuklar için korsanı desteklemektedir. Parası olmadığı ve korsan oynadığı için o çocuk yargılanamaz !

Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 181 lbs (76 KG)
Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayan-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)
Hmm :( ok

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aşırı derecede hızlı internetimle bu yazıyı yazıyorum*

Foruma hoşgeldin umarım ki yaşına göre olgun davranırsın aksi taktirde gözüme girmeden düşersin. *bir saniye ailesinden azar işitiyor* *bitti*
Benim adım Gürkan. İkizler burcuyum 14 yaşındayım. İlgi alanlarımda ilk üçte insan psikolojisi, psişik güçler, bilgisayar.
Anime manyağıyım fakat manga okumam. En sevdiğim anime openingi Unravel'dir.
En sevdiğim anime türleri dram, romantizm, yuri, yaoi, harem, echhi. Bunlar dışında ilgimi çeken animeleri izlerim.
Müzik olarak dubstep, drumstep, drumstep, remix, nightcore, speedcore, kpop, rock, metal, sad songs dinlerim.
Okuldan nefret ederim okumanın gereksiz olduğunu düşünüyorum her ne kadar böyle düşünsem de okumak zorunda kalmanın acısını yaşarken bir yandan da anime dünyasının içinde olmayı ve Tanrı'nın ölümünü duyduktan sonra onun yerine geçmeyi istiyorum.
Ayrımcılığa karşıyım belirli bir seviyede tabi. Her türlü inanca saygım vardır. Kafadan uydurulan inançlara bile.
Bildiğim diller İngilizce. Japonca ve Korece öğreneceğim.
Hedefim bu rezil dünyayı değiştirmek. Olmadı bu rezil dünyayı bozanları yok etmek. Rüyamda dileklerimin gerçekleşmesini engelleyen Tanrı ile yüzleşmek.
Psikopatım. Tabi aklımı kaçırmadım. İnsan öldürmeyi seviyorum ne kadar kötü olsa bile. Tabi ölmeyi hak eden insanları öldürmeyi seviyorum.
Her zaman "ezenin" yanında olurum "ezilen" dostum olmadığı sürece.

*yazı yazamıyor bugünlük bu kadar ekşın yeter*

Tanrının yerine geçmek istiyorsun , bu ''rezil'' dünyayı değiştirmek istiyorsun. Eğer tanrının yerine geçmek istiyorsan tarafsız bakmayı öğrenmelisin , hiçbir şeye duygularını karıştırmadan , sadece mantığını kullanarak olaylara yaklaşmalısın ki tanrının rolünü üstlenebilesin. Sen bir insansın , duyguların var ve bu gerçeği değiştiremessin. Eğer tanrı olmak istiyorsan duygularının olmaması gerekiyor , diğer bir değişle insan olmaman gerekiyor. Eğer tanrı ölebiliyor ise herkes ölebilir , onun yerine geçtiğinde her şeyi o kadar incelik ile ayarlamalısın ki insanlar seninde öldürülebildiğinin farkına varamasın ve seni öldüremesin. Eğer öyle bir pozisyonu hak edebilecek kadar zeki olduğunu düşünüyorsan bir daha düşün derim.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tanrının yerine geçmek istiyorsun , bu ''rezil'' dünyayı değiştirmek istiyorsun. Eğer tanrının yerine geçmek istiyorsan tarafsız bakmayı öğrenmelisin , hiçbir şeye duygularını karıştırmadan , sadece mantığını kullanarak olaylara yaklaşmalısın ki tanrının rolünü üstlenebilesin. Sen bir insansın , duyguların var ve bu gerçeği değiştiremessin. Eğer tanrı olmak istiyorsan duygularının olmaması gerekiyor , diğer bir değişle insan olmaman gerekiyor. Eğer tanrı ölebiliyor ise herkes ölebilir , onun yerine geçtiğinde her şeyi o kadar incelik ile ayarlamalısın ki insanlar seninde öldürülebildiğinin farkına varamasın ve seni öldüremesin. Eğer öyle bir pozisyonu hak edebilecek kadar zeki olduğunu düşünüyorsan bir daha düşün derim.
"BKZ: HIGHSCHOOL DXD"