_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
bence hala 7 ve 8 .__.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bence hala 7 ve 8 .__.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Windows 7 ve 8 göze daha iyi hitap ettiği için seviliyor. Performans olarak bakılırsa bence Windows XP tüm Windowslara taş çıkarır.bence hala 7 ve 8 .__.
nden ama buglar içinmi yani .__. xp çok kasıyorWindows 7 ve 8 göze daha iyi hitap ettiği için seviliyor. Performans olarak bakılırsa bence Windows XP tüm Windowslara taş çıkarır.
XP kullanmasını bilene en iyi işletim sistemidir.nden ama buglar içinmi yani .__. xp çok kasıyor
Lütfen bu forumu terket.Minecraft Oyuncuları Müjde !
3 Adet Premium HESAP Veriyoruz.
Microsoft un Minecraft'ı satın alması iyi mi olur kötü mü olur bilemedim. Ama eğer satın alırlarsa oyunun gidişatı tamamen değişebilir. Özellikle sunucularımız tehlikeye girebilir. Microsoft'un serverlar üzerinden para kaznmamıza göz yumacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
Ya zaten mojang satmaz sorun yok kaybolun beyler
edit: çünkü mojang sadece gelirini mineeattan alıo
Bence Kullanıcılara Sunucu Açtırtmaz Microsoft. Çünkü Ellerinde 6-7 Yıldır Çok Gelişmiş Sunucuları Var. Bence Artık Oyunculara "Oda" Sistemi Gelecek Herkes Sadece 16 Kişilik Odalar Kurup Oynayacak
+'sı= Lagsız Olur Çünkü Çok Sağlam Sununcuar
-'si = 16 Kişilik HUB mı Olur Allahsen[DOUBLEPOST=1410418062,1410417739][/DOUBLEPOST]
Notch Satarmıydı Sence Minecraftı Jeb in Gözü Para Bürümüş. EULA koyarak Realms den Kazanmalar Yok Yok Ben MC İle Uğraşmayacam Diye Satmalar Bu Mojang'ın da ***'ü Kalktı Haberiniz Olsun
Mojang satarsa olabilir .__. Ama satmazlar satmama ihtimalleri %99.99999999999Minecraft'ı microsoft games kısmında PC'lede göreceğiz sanırım![]()
Nerden biliyon jeb ergeni satar notch da zaten takmıyo artıkMojang satarsa olabilir .__. Ama satmazlar satmama ihtimalleri %99.99999999999
Nerden biliyon jeb ergeni satar notch da zaten takmıyo artık
CraftBrain'den herleze selamlar..
Citten aldımıÇoktan Microsoft Satın Aldı Bileğ !![]()