Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Gençler Yabancı Serverların Donaterları Var Onlar Batmaz.Ama Büyük İhtimalle Ortada Türk Sunucusu/Hostingi Kalmayacak Çünkü Microsoft Çoktan Satın Aldı Bile Tam istediğim oluyor !

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi mojang ekibi baya para göz oldu oyunu satmazsa bence daha fazla paralar kazanmaya yine devam edicek fakat microsoft gecerse oyundan sıkılıcaz gibime geliyor biz mojangı istiyoz o bizim maryomuz .sss

CraftBrain'den herleze selamlar..

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Microsoft un Minecraft'ı satın alması iyi mi olur kötü mü olur bilemedim. Ama eğer satın alırlarsa oyunun gidişatı tamamen değişebilir. Özellikle sunucularımız tehlikeye girebilir. Microsoft'un serverlar üzerinden para kaznmamıza göz yumacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Bence Kullanıcılara Sunucu Açtırtmaz Microsoft. Çünkü Ellerinde 6-7 Yıldır Çok Gelişmiş Sunucuları Var. Bence Artık Oyunculara "Oda" Sistemi Gelecek Herkes Sadece 16 Kişilik Odalar Kurup Oynayacak

+'sı= Lagsız Olur Çünkü Çok Sağlam Sununcuar :)
-'si = 16 Kişilik HUB mı Olur Allahsen :D[DOUBLEPOST=1410418062,1410417739][/DOUBLEPOST]
Ya zaten mojang satmaz sorun yok kaybolun beyler

edit: çünkü mojang sadece gelirini mineeattan alıo

Notch Satarmıydı Sence Minecraftı Jeb in Gözü Para Bürümüş. EULA koyarak Realms den Kazanmalar Yok Yok Ben MC İle Uğraşmayacam Diye Satmalar Bu Mojang'ın da ***'ü Kalktı Haberiniz Olsun

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence Kullanıcılara Sunucu Açtırtmaz Microsoft. Çünkü Ellerinde 6-7 Yıldır Çok Gelişmiş Sunucuları Var. Bence Artık Oyunculara "Oda" Sistemi Gelecek Herkes Sadece 16 Kişilik Odalar Kurup Oynayacak

+'sı= Lagsız Olur Çünkü Çok Sağlam Sununcuar :)
-'si = 16 Kişilik HUB mı Olur Allahsen :D[DOUBLEPOST=1410418062,1410417739][/DOUBLEPOST]

Notch Satarmıydı Sence Minecraftı Jeb in Gözü Para Bürümüş. EULA koyarak Realms den Kazanmalar Yok Yok Ben MC İle Uğraşmayacam Diye Satmalar Bu Mojang'ın da ***'ü Kalktı Haberiniz Olsun
:p biz oynuyoruz :D

K

Klood07

Ziyaretçi
Minecraft'ı microsoft games kısmında PC'lede göreceğiz sanırım :p