Daha önce en az 10 defa sunucu sahibi olmuşumdur ki Mojang ile ilgili bir sorunu hayatımda hiçbir zaman yaşamadım.tam tersi canım bence. Sen bir sunucu sahibi değilsin büyük ihtimal, bizlerin çektikleri zorlukları bilsen..
Daha önce en az 10 defa sunucu sahibi olmuşumdur ki Mojang ile ilgili bir sorunu hayatımda hiçbir zaman yaşamadım.tam tersi canım bence. Sen bir sunucu sahibi değilsin büyük ihtimal, bizlerin çektikleri zorlukları bilsen..
Apple zengin olabilir dogru çünkü onunda işletim sistemleri ve kendine özgü pc sistemleri var.Zaten ne diye kıyaslıyoruz ki ikisininde arkasında amerika var.Microsoft belki daha eski olabilir fakat kesinlikle ve kesinlikle Apple 'ın toplam bütçesinin Google ve Microsoft 'u solladığına eminim![]()
şu an olsaydın yaşardın.Daha önce en az 10 defa sunucu sahibi olmuşumdur ki Mojang ile ilgili bir sorunu hayatımda hiçbir zaman yaşamadım.
Şifreli konuşmanızın sebebi nedir acaba? Egonuzu tatmin etmek mi? Yoksa artistlik mi? Veya veya her hangi bir sebebi olmaması mı?şu an olsaydın yaşardın.
Apple şu mantıkla para kazanıyor örneğin: Sen benim yaptığım arabayı kullanıyorsan o benim benzinimle çalışır sadece.Apple zengin olabilir dogru çünkü onunda işletim sistemleri ve kendine özgü pc sistemleri var.Zaten ne diye kıyaslıyoruz ki ikisininde arkasında amerika var.
Bir bildiğim ve yaşadığım var, sana mojangın artık eskisi gibi olmadığını anlatma derdindeyim. Anlatabilmişsem ne mutlu bana.Şifreli konuşmanızın sebebi nedir acaba? Egonuzu tatmin etmek mi? Yoksa artistlik mi? Veya veya her hangi bir sebebi olmaması mı?
hiçbir şey anlamadım, nedir o bildiğin ve yaşadığın şey?Bir bildiğim ve yaşadığım var, sana mojangın artık eskisi gibi olmadığını anlatma derdindeyim. Anlatabilmişsem ne mutlu bana.
Daha bu olayın gerçek olduğu bile belli değil resmi bir açıklama yok yani daha alıp almadığı hatta almaya çalıştığıda pek belli değil.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.mcyi bu sayfadan çıkarmamışlar hala?
EULA diye bir gerçek var ortada, bilmiyorum duymuşmusundur. Bukkit MojangAB çalışanı tarafından kapatıldı, Spigot Bukkit'in dosyalarını kullandığı için altyapı olarak, DCMA yasası gereği de kapatıldı. Söyle bakalım, Realms için başka nelerden vazgeçecekler?hiçbir şey anlamadım, nedir o bildiğin ve yaşadığın şey?
Realms? Onların asıl amacı Vanilla yapmak, Bukkiti kapatmalarının sebebi Minecraft Vanilla serverinin kodlarını kullanmaları. Onların Realms'ten para kazanmak gibi bir amaçları yok, Microsoft alsa bile Mojangı zaten CraftBukkit veya Spigot yine açılamayacak. Bir gün bir güncelleme gelecek ve karşımızda yazan şu olacak, "Crackers End", CraftBukkit ve Spigot kapalı olduğu için sunucu açmanın tek yolu Vainlla olan kalacak ve Vanilla sunucuya öyle bir özellik koyacaklar ki online mode diye bir şey olamayacak. Şu anda bunu yapıyorlar, EULA her yerde olan bir sözleşmedir bu forumda bile.EULA diye bir gerçek var ortada, bilmiyorum duymuşmusundur. Bukkit MojangAB çalışanı tarafından kapatıldı, Spigot Bukkit'in dosyalarını kullandığı için altyapı olarak, DCMA yasası gereği de kapatıldı. Söyle bakalım, Realms için başka nelerden vazgeçecekler?
Yav arkadaş microsoft mojangı alicak diyoruz mcyi degilLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.mcyi bu sayfadan çıkarmamışlar hala?