Microsoft, Minecraft’ı İstiyor!

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Microsoft belki daha eski olabilir fakat kesinlikle ve kesinlikle Apple 'ın toplam bütçesinin Google ve Microsoft 'u solladığına eminim :(
Apple zengin olabilir dogru çünkü onunda işletim sistemleri ve kendine özgü pc sistemleri var.Zaten ne diye kıyaslıyoruz ki ikisininde arkasında amerika var.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Microsoft mojangı satın almicak ekibine katıcak sahibi Microsoft olucak ama notch desteklicek yine hem onlar desteklemese nolcak kos koca Microsoft mojangdan kat kat daha iyi seyler cikarir bunu akliniza sokun bide Microsoft apple ile facebooku almaz hadi iyi forumlar

CraftBrain'den herleze selamlar..

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bazı kişiler minecraft düşer bazı kişiler yükselir diyolar. Bence o belli olmaz. Alırsa değişik olaylar olabilir. Belki daha hızlı updateler gelir ama belkide o kadarda iyi olmaz updateler. Yani o hiç belli olamaz.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey anlamadım, nedir o bildiğin ve yaşadığın şey?
EULA diye bir gerçek var ortada, bilmiyorum duymuşmusundur. Bukkit MojangAB çalışanı tarafından kapatıldı, Spigot Bukkit'in dosyalarını kullandığı için altyapı olarak, DCMA yasası gereği de kapatıldı. Söyle bakalım, Realms için başka nelerden vazgeçecekler?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
EULA diye bir gerçek var ortada, bilmiyorum duymuşmusundur. Bukkit MojangAB çalışanı tarafından kapatıldı, Spigot Bukkit'in dosyalarını kullandığı için altyapı olarak, DCMA yasası gereği de kapatıldı. Söyle bakalım, Realms için başka nelerden vazgeçecekler?
Realms? Onların asıl amacı Vanilla yapmak, Bukkiti kapatmalarının sebebi Minecraft Vanilla serverinin kodlarını kullanmaları. Onların Realms'ten para kazanmak gibi bir amaçları yok, Microsoft alsa bile Mojangı zaten CraftBukkit veya Spigot yine açılamayacak. Bir gün bir güncelleme gelecek ve karşımızda yazan şu olacak, "Crackers End", CraftBukkit ve Spigot kapalı olduğu için sunucu açmanın tek yolu Vainlla olan kalacak ve Vanilla sunucuya öyle bir özellik koyacaklar ki online mode diye bir şey olamayacak. Şu anda bunu yapıyorlar, EULA her yerde olan bir sözleşmedir bu forumda bile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Realms ile alakası da yok, akıllı adam gider yükler Vanilla'yı alır hostunu açar. Realmsle ne alakası var?