Microsoft'un ardından gelebilecek seneryolar...

Sizce Ne Olur?

• MC iyiye gider ve Mohjang'tan çok daha fazla başarılı olur.

Kullanılan: 33 51.6%
  • MC batar! Hiç premium satışı yapılmaz ve berbat özellikler eklenir!

Kullanılan: 15 23.4%
  • Microsoft Mohjang'ı başka bir şirkete satar.

Kullanılan: 1 1.6%
  • Microsoft premium fiyatlarını artırır ve aylık ücret koyar.

Kullanılan: 8 12.5%
  • Microsoft premiumları düşürür hatta ücretsiz yapar ama reklam tarzında bir şey koyar!

Kullanılan: 7 10.9%

• Kullanılan toplam oy
    64

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden Paranoyaksınız Adam ...sın die 2.5 milyar verdi demi.Kaç yıldır snn kullandığın sistemi oluşturuyor güncelliyor
Geliştirmese 2.5 milyar dolar vermez Ntch zaten bıraktı _jeb de işler
63 DEĞİL 72 milyar+ olması lazm o kadar da değil Hayra
Oooh oh! Anladım Microsoft çok iyi bir şirket hiçbir kusuru yok ok pnp...
İnsanların teknik açıdan daha iyi bir işletim sistemi olan linux distrolarını tercih etmemelerini anlamıyorum...

NOT: Her zaman sekizinci yoruma bir cevabınız yok artık cevap verin nasıl linux distroların 1.0 sürümü bile güncel oluyo ama Windows XP güncellenmiyor!

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Kabülleniyorum micro ilk ev içi işletim sistemi olduğundan 1. sırada XP konusunda doğru söldn(Windows 8 <3)

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kabülleniyorum micro ilk ev içi işletim sistemi olduğundan 1. sırada XP konusunda doğru söldn(Windows 8 <3)
İlk ev işletim sistemi mi? Dostum bak şu siteye git
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve biraz makale oku ve öğren SONRA KONUŞ

şu an sadece bir şeyi bilmeyen 3 yaşında biri gibi konuşuyorsun...

NOT: Yine 8inci yoruma cevap YOK

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Linuxun geliştirmesine lafım yoq ama Dünya Çapında ilk windows sonra mac OS sonra linux Demek ki tutmasının bi sebebi var
Ya Arayüzü(linuxu bilmm)ya da başka özellikleri.xp ÇÖP olcak çünkü %25 XP kullanıcısı var ve sisteminin güncel kalmasını istiyor
windows 9 çıkınca 7 de gidebilir(sanmam ama %50 kitlesi)
ve hakarete girmeyelim ilk olmasa bile zamanının çok tutan bi sistemi olmş ki tutmuş

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Bunun bir sebebi var... Acaba ne he buldum! İnsanlar tembel ve kendi OSlerinin başka OSden iyi olmasına katlanamıyorlar ve yeni bir OSe geçebilecek zeka seviyeleri yok bu yüzden çoğunlukla (hep) Bilgisayar ilk geldiğinde varolan (Windows :fp:) OSi kullanıyorlar!
2.Sen pazar paylarına bakma ve performanslarını söyle ve BİDAHA WİKİPEDİAYA BAKMAZSAN CEVAP VERMİYCEM SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK GİBİ DAVRANIRSIN!!

Wiki dışında bazı linkler

3.Windows 9 çıkınca tabi Kİ 7 GİDECEK! Microsoft paragöz! (8inci yorum)
Birsürü pazarlama hilesi var saymaya başlasam 30 dakikamı alır :/

Çok anlatılan bir hikaye...

Bir gün öğretmen 40 kişilik bir sınıfa soru sorar, 38 kişi A derken 2 kişi B der. 38 kişi o 2 kişiye güler ama öğretmen cevabın B olduğunu söyleyince 2 kişi 38 kişiye alay etmeye başlar...

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
1.Konunun mcnin satılmasından buraya glmesi tuhaf
2.Hakarete girme 3 yaş fln hemen
3.Ben Linux Kullanmadım ve microsoftu da savunmuyorum
Performansı yüksekse oke,ama performans konusuna girmedik ve ben en çok kullanılan yani pazardaki payından bahsettim.
Tüm şirketler paragözdür hatırlatırım apple sadece benzerlik yüzünden samsunga dava açtı
Microsoft da pc satışları artsın die xpyi güncellemiyor
Çünkü microsoftun da yakın çalıştığı PC şirketleri var
Benden bu kadar

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Microsoft'un Mojang'ı almasıyla beraber çok radikal bir değişiklik yapacaklarını sanmıyorum. En azından şu yıl içerisinde. Zaman geçtikçe şeyini çıkaracaklarını sanıyorum. Minecraft'ın kitlesi oldukça yüksektir, herkes beğenebilir, bitmeyen para makinesidir. Microsoft da dolayısıyla sadece daha fazla para kazanabilmek için (!) Mojang'ı almış olabilirler. Hem zaten Microsoft'a yeni yönetici kadın gelmişti, ismi nedir bilmiyorum. Yani bu şu demektir ki şirketin eski hataları bir daha uygulayabileceğini bilmiyoruz. Dolayısıyla Mojang'ın gelecekte nasıl bir şey hâle gelebilir merak konusu. Bunu zaman gösterecek. Bu kadar da önyargılı olmayın lütfen.

Evet Microsoft Mohjang'ı aldı (şahsen içine etmek için aldı).

Bence seneryo şu olucak:

Micro, MC'yi büyük bir sevinçle alır ve sonunda paragözlüğünden premium üyelerine aylık bir ücret koyar ve tüm premiumlar cracke geçer ve insanlar arasında gönüllü olanlar anonnimliliklerini koruyarak MC projesini devam ettirir ve Crack ID ve premium tarzında bir şey çıkar sonunda Minecraft tamamen oyuncuların elindedir yani artık kendi dünyalarını 500 dolar (20 dolar aylık) ücret ödemeden yapabilirler!

NOT: Seneryonuzu oyla veya yorumda yazabilirsiniz.
Oldu birde Herobrine Gamepack koyarlar, keriz gibi satın alırız. Fazla abartma

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Edit: Konudaki cevapları okumaya başladım; gerçekten aranızda cahiller var. Kimse alınmasın, kimse de kusura bakmasın. Bill Gates'in ne işi var Minecraft satın alımında? Hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum. Bu satın alım işlerini planlamalarının hepsini Steve Ballmer'ın yerine geçen yönetici kadının sorumluluğundadır. Gidin onun geçmişini araştırın. Konuştuğunuz Windows, Linux'a bağladığınız saçmalıklar ise Minecraft'ın "geleceğini" belirleyen bir şeyi kanıtlamayacaktır. Onlar işletim sistemi, bizimkisi ise Java motorlu bir oyun. Ayrıca Microsoft demek sadece Windows demek değildir. Biraz geniş kapsamlı olun.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.mohjang değil o mojang
2.Bence batırır ender ejderhası prensesi kaçırıo filan yaparlar bence. ve mc için aylık ücret öderiz creativenin saati 5 dolar filan olur.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit: Konudaki cevapları okumaya başladım; gerçekten aranızda cahiller var. Kimse alınmasın, kimse de kusura bakmasın. Bill Gates'in ne işi var Minecraft satın alımında? Hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum. Bu satın alım işlerini planlamalarının hepsini Steve Ballmer'ın yerine geçen yönetici kadının sorumluluğundadır. Gidin onun geçmişini araştırın. Konuştuğunuz Windows, Linux'a bağladığınız saçmalıklar ise Minecraft'ın "geleceğini" belirleyen bir şeyi kanıtlamayacaktır. Onlar işletim sistemi, bizimkisi ise Java motorlu bir oyun. Ayrıca Microsoft demek sadece Windows demek değildir. Biraz geniş kapsamlı olun.

İlk Olarak, Microsoft Un Yöneticisi Kadın Değildir. Microsoft un 4 Şubat 2014 Tarihinden İtibaren Yönetici (CEO) su Satya Nadella:

Dır...[DOUBLEPOST=1411154285,1411154249][/DOUBLEPOST]Tabi Bunu Kadına Benzettiysen...

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Okuldan yeni gelmiş herhalde. Ne anlatıyor bu bilen varmı ?

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler Benim Microdon istedigim texturelarin degismesi daha az fps animasyon tarzi grafikler ucuz pre. ler :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak, Microsoft Un Yöneticisi Kadın Değildir. Microsoft un 4 Şubat 2014 Tarihinden İtibaren Yönetici (CEO) su Satya Nadella:

Dır...[DOUBLEPOST=1411154285,1411154249][/DOUBLEPOST]Tabi Bunu Kadına Benzettiysen...
He doğru bulmuşsun oydu, kadın ismi gibi olduğundan ona benzetmiştim, kendisinin resimlerine bakmadım.