AtakanErmisKZ
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
He doğru bulmuşsun oydu, kadın ismi gibi olduğundan ona benzetmiştim, kendisinin resimlerine bakmadım.
Artık Kadın Yöneticisimi .d
He doğru bulmuşsun oydu, kadın ismi gibi olduğundan ona benzetmiştim, kendisinin resimlerine bakmadım.
Adamın nerde yaşadığını bile merak ediyorum, Satya Nadella diye bir isim mi varmış. Yeni Zelanda'dan falan milyoner mi olmuş tartışılası...Artık Kadın Yöneticisimi .d
Adamın nerde yaşadığını bile merak ediyorum, Satya Nadella diye bir isim mi varmış. Yeni Zelanda'dan falan milyoner mi olmuş tartışılası...
yasaklasalar mc dibe inerforumun hepsi microsoft karşıtı insanlarla dolu anlamıyorum. minecraft yine şimdiki gibi devam edicek. ayrıca microsoft dediğiniz firma paragöz bir firma değil ki. ayrıca asi_turk o mojang diye yazılıyor
"Bence seneryo şu olucak: Micro, MC'yi büyük bir sevinçle alır ve sonunda paragözlüğünden premium üyelerine aylık bir ücret koyar ve tüm premiumlar cracke geçer ve insanlar arasında gönüllü olanlar anonnimliliklerini koruyarak MC projesini devam ettirir ve Crack ID ve premium tarzında bir şey çıkar sonunda Minecraft tamamen oyuncuların elindedir yani artık kendi dünyalarını 500 dolar (20 dolar aylık) ücret ödemeden yapabilirler!"
kaç yıldır hikaye yazıyorum , böylesini görmedim. büyük ihtimalle minecraft şuanki haliyle devam edicek , en fazla crackli kullanıcıları yasaklarlar. saçma konuşmayın lütfen bu wow mu aylık ücret koysun.
Evet hayal gücümün sınırları yok!forumun hepsi microsoft karşıtı insanlarla dolu anlamıyorum. minecraft yine şimdiki gibi devam edicek. ayrıca microsoft dediğiniz firma paragöz bir firma değil ki. ayrıca asi_turk o mojang diye yazılıyor
"Bence seneryo şu olucak: Micro, MC'yi büyük bir sevinçle alır ve sonunda paragözlüğünden premium üyelerine aylık bir ücret koyar ve tüm premiumlar cracke geçer ve insanlar arasında gönüllü olanlar anonnimliliklerini koruyarak MC projesini devam ettirir ve Crack ID ve premium tarzında bir şey çıkar sonunda Minecraft tamamen oyuncuların elindedir yani artık kendi dünyalarını 500 dolar (20 dolar aylık) ücret ödemeden yapabilirler!"
kaç yıldır hikaye yazıyorum , böylesini görmedim. büyük ihtimalle minecraft şuanki haliyle devam edicek , en fazla crackli kullanıcıları yasaklarlar. saçma konuşmayın lütfen bu wow mu aylık ücret koysun.
Şöyle düşün cracklileri çıkarsak forumda sadece yetkililer kalır (yaklaşık tabi)yinede kaç milyon premium oyuncu var. atmaya değer.
oo yeni mod alırım bi dalforumun hepsi microsoft karşıtı insanlarla dolu anlamıyorum. minecraft yine şimdiki gibi devam edicek. ayrıca microsoft dediğiniz firma paragöz bir firma değil ki. ayrıca asi_turk o mojang diye yazılıyor
Saçmaladın,dünyada milyar tane microsoft işletim sistemi varken xbox ?aslında şöyle bir şey olma ihtimalide var: xbox oyunlarıda microsoftla alakalı (nedediğim anladınız herhalde açıklayamadım da) bu yüzden
microsoft xbox için minecraft fiyatlarını yükseltebilir ve pc ve mac versiyonlarına önem vermez ve pc ve mac için minecraft fiyatları çok düşer mesela türk lirası ile
20 tl gibi bi fiyat olur ve artık herkes premium almaya başlar crackliler çoooook az kalır ve herkes mutlu olur inşallah böyle bir şey olurda herkesin
premium hesabı olur![]()
Evet mantıklı Microsoft insanların xbox almasını istiyor youtube a #@!! you XBOX yaz şikayetlerini dinle (veya amerikan askerlerinin kurşun yağmuruna tututkları video :/ microsoftun başka bir 8 projesi xbox!)Saçmaladın,dünyada milyar tane microsoft işletim sistemi varken xbox ?
Xbox a yönlendirebilir yada xbox fiyatlarını düşürebilirler ama kaç milyon insan 20€ ya aldı.Kampamya haricinde fiyat oynatamazlar diye düşünüyorum.Evet mantıklı Microsoft insanların xbox almasını istiyor youtube a #@!! you XBOX yaz şikayetlerini dinle (veya amerikan askerlerinin kurşun yağmuruna tututkları video :/ microsoftun başka bir 8 projesi xbox!)
Microsoft şimdi "yeni" özellikle Multi desktop çıkartıyor ama linux distrolarında vanilla olarak 10 yıldır filan var :/