minecraffta yaptigin en büyük fail :P

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benden fena trollerde var :D[DOUBLEPOST=1386410698,1386269295][/DOUBLEPOST]En büyük fail yenilendi :S
lütfen yaziyi oku (ilk defa mcde böle bi yazi görüyorum)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fire Wind

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bende serveri kilitlemeyi unutmuşum millet tek başıma yaptığım sarayın her tarafına tnt koymuş sonra ben bi geldim patlattılar sonrada doğum günün kutlu olsun yazdı herkes bende hepsini banladım :D[DOUBLEPOST=1386516461,1386516365][/DOUBLEPOST]
Katman kayasını kırmaya çalışmak :(
Enderdragonla bağırma yarışı yapmak :((
XD

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyomusunuz elmas bulmuştum elmas buldugum tek survivaldi ühü ühü :emin: :kgül::kgül::kgül::kgül::sgül::sgül::sgül::sgül::çtaş::çtaş::çtaş::jambon::zombi::dpantolon::tçapa::o:):):p:D:lol:-_-:aşık::aşık::(:emin::S:VV::VV::VV::koyun::kbiftek::jambon::jambon::log^::yaprak::tüy::tüy::odun::domuz::örümcek::örümcek::notch::notch::notch:[DOUBLEPOST=1386614243,1386614160][/DOUBLEPOST]
bende serveri kilitlemeyi unutmuşum millet tek başıma yaptığım sarayın her tarafına tnt koymuş sonra ben bi geldim patlattılar sonrada doğum günün kutlu olsun yazdı herkes bende hepsini banladım :D[DOUBLEPOST=1386516461,1386516365][/DOUBLEPOST]
XD
Senin failin varya Herobrine görse yaklaşmaz gider[DOUBLEPOST=1386614321][/DOUBLEPOST]
dağım ucunda poz verirken creeperin trollemesi
Ah ah o günler :p

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
+ olarak hep sulu hikayelerimde eski mo olurdum gerisi düsün artik :D

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
enens biliyomusun ben hic daymind(diamond) bulamamistim oda 2. büyük falimim (üstteki fotograf) da bulmuştum ama creeper kapti ...

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
creepypasta ben eskiden çadir yama istedgine kapilirdim yata lüks olsun derken of