- En iyi cevaplar
- 0
Ah. Sandıklar hakkında bir şey test etmiştim. Görüntü bana ait. Ve evet, artık sandıklar arasında bir boşluk olmasına gerek yok.
Ah. Sandıklar hakkında bir şey test etmiştim. Görüntü bana ait. Ve evet, artık sandıklar arasında bir boşluk olmasına gerek yok.
Snapshot`un yayınlanacağı tarih (çarşamba) tam`da okul nöbetçiliğime denk geliyor. Eve gidince huzurlu bir şekilde oynardım keşke..Dinnerbone'nin söylediğine göre, bu hafta SnapShot yayınlanmiyacaktır.
Çöp çeviri benimdir -Dinnerbone:
Eklemeyi umduğumuz bir büyük değişiklik daha var, gerisi sadece hata düzeltme ve iyileştirmeler
Benim için de sürpriz oldu, aslında 2-3 saattir bilgisayarım hakkında güncellemeleri yapıyordum PC açamadım. Bir baktım SnapShot çıkmış.17w48a
Datapacklerle yeni craftingler eklenebiliyor,
Vanilla datapack'ini kapatırsanız orijinal craftingler kaldırılıyor,
Koordinatlar için tab tamamlama şeyi,
Komut öneri sistemine iyileştirmeler.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve 1.13 için artık fazla bir şey beklemeyin:
Çöp çeviri benimdir -Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Q1 2018 tarihinde yayınlanması bekleniyor.Ne zaman cıkacagı belli oldu mu ?
o zaman mod gibi eklentiler kuramayız ve bunun bir şekilde sadece hile engelleyen şekilde yapabilseler bile bunu yapmazlar çünkü bu şekilde zevk alanlar da var yani serbest bırakırlar.Minecraft'in 60% Pvp ayakta tutuyor keşke Pvp için Hilesiz bir sürüm çıksa
Multiplayer (çok oyunculu) oyunlarda hileyi engellemek zor, herkes kolay sanıyor ama hiç sanıldığı gibi kolay değil. Engellenir fakat ne kadar sağlıklı olur bilinmez, ki zaten böyle bir riskin altına girmez oyun yapımcıları. Serbest bırakıyorlar, mesela Minecraft'ta eklentiler var hileleri azda olsa engellemek için eklenti kullanarak sunucu sahipleri engellemeye çalışabilir.o zaman mod gibi eklentiler kuramayız ve bunun bir şekilde sadece hile engelleyen şekilde yapabilseler bile bunu yapmazlar çünkü bu şekilde zevk alanlar da var yani serbest bırakırlar.