I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çevirirken sanırım biraz sıkıntı olmuş onun dışında gayet güzel konu elinize sağlık

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çevirileri direk sözlükten çevirip yapıştırmışsın gibime geldi anlatım bozukluğu var onun dışında konu güzel tabii emeğinle açtıysan :D

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
köylüğü yataktan atması kötü olmuş aynı yatakta uyumayı seviyordum :/

Aynı yatağa giremiyordun zaten, "Bu yatak dolu" diyordu. Sadece bunun yerine oyuncuya öncelik vermişler, NPC'lerin (oyuncular dışında şuanda sadece köylüler girebiliyor) yattıkları dolu yataklara oyuncular girmeye çalışınca artık NPC'yi atıyor. (Yatağı kırınca veya NPC'yi yatak dışına itince zaten kalkıyordu)

Konu güzel ama yukarıda da dendiği gibi keşke direk Google çeviriden alıp atmasanız, anlam bozuklukları oluyor ve bunlar komik duruyor. Buda logolar ve konudaki rengin, düzenin verdiği hissi bozuyor.

aynkarşim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aynı yatağa giremiyordun zaten, "Bu yatak dolu" diyordu. Sadece bunun yerine oyuncuya öncelik vermişler, NPC'lerin (oyuncular dışında şuanda sadece köylüler girebiliyor) yattıkları dolu yataklara oyuncular girmeye çalışınca artık NPC'yi atıyor. (Yatağı kırınca veya NPC'yi yatak dışına itince zaten kalkıyordu)

Konu güzel ama yukarıda da dendiği gibi keşke direk Google çeviriden alıp atmasanız, anlam bozuklukları oluyor ve bunlar komik duruyor. Buda logolar ve konudaki rengin, düzenin verdiği hissi bozuyor.
yok ben eklenti ile aynı yatağa zorla giriyordum :/