Güncelleme Minecraft 1.16 Çıktı Hemen İndirin! 1.16 Sürümündeki Yenilikler, Cehennem Güncellemesi Detayları & Dahası!

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Aslan eklenene kadar oynamayacağım ama hoş bir güncelleme. Son yıllarda oynamasamda gelişmesini en umduğum oyuna böyle iyi güncellemeler gelmesi mutlu etti.

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslına biraz karışık bir güncelleme olmuş, nether hakkında birçok yenilikler mevcut. Tabii biz oyuncular olarak böyle bir güncelleme yerine cave update bekliyorduk :) Optimizasyon sorunlarını çözmemeye devam edip güncelleme getirmeleride pekte yararlı değil açıkcası. :netherite:

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Aslına biraz karışık bir güncelleme olmuş, nether hakkında birçok yenilikler mevcut. Tabii biz oyuncular olarak böyle bir güncelleme yerine cave update bekliyorduk :) Optimizasyon sorunlarını çözmemeye devam edip güncelleme getirmeleride pekte yararlı değil açıkcası. :netherite:
Optimizasyon sorununu 1.15 güncellemesi için yapmışlardı ve daha ne kadar iyileştirebilirler bilemiyorum. Caves Update ise en çok beklenen güncelleme umarız bir sonraki güncelleme o olur. Ama bu güncelleme ile elmastan daha güçlü bir maden elde etmiş olduk, bir mağara güncellemesinde bunu beklemiyorum aksi taktirde bu yenilik çöpe gitmiş olur.

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
Beklentilerimi karşılayabilecek bir güncelleme olmuş. Her yeni ana sürümde olduğu gibi bu pcm ile 1.16 sürümünde iyi FPS alamıyorum ama 1.16.2 ve OptiFine çıktığında çok sorun olmayacaktır. Onun dışında yeni nether hoşuma gitmedi değil. Nether survival için de iyi olmuş. İki tane de yeni kapı türü gelmiş. Kapı konusunda da çeşitlilik oldu. İyi oyunlar. :netherite:
Bu arada kızıltaş bölümüne yeni gelen hedef bloğu ne işe yarıyor?

Son düzenleme:

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Minecraft'ın son sürümlerdeki hızına yetişmek mümkün değil. 1.15 ile 1.16 arasında dağlar gibi fark oluştu. Oyun Microsoft'un eline geçtiğinden beri Launcher'dan tut oyun içi karakterlere kadar güncellemeler geldi. Mükemmel ilerliyor. Hytale karşısında daha sağlam duracağı bariz belli. Ha bide unutmadan :netherite:

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Güzel bir güncelleme olmuş, yanılmıyorsam 1.16 sürümünde Piglinlere zafer dansı vs. gibi güzel şeyler de eklenmişti. Ek olarak Nether Rite :netherite: ile Elmas eşyaların :ekask: birleşiminden çıkan yeni eşyalar çok güzel olmuş.