Minecraft 1.7 Tanıtım!

serkan18

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7 Yeni Biyomlar & Ocean Güncelleme! "HABERLER"
Tüm bilgileri bizim kaynaklara bağlantılar feryat listelenmiştir. Olarak biz Rüya Hack Canlı yayın da Jeb tarafından konuşulan Minecraft için çıkan yeni şeyler hakkında konuşmak Bu videoda :) olabildiğince haberdar olmak onları kontrol. Bize MineCraft 1.7 'de görmek istediğini biliyorum ve 1.6 hakkında ne düşünüyorsunuz

işte videonun altındaki yazıyı çevirdim.

AlpHasdemirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni biomlar muhteşem ! Ejdere binme özelliği de harika olmuş :) İnşallah bu videoda ki tüm özellikler gelir :)

Xylic-_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.6 Çıktıktan Bu Kadar kısa Süre Sonra 1.7 Çıkması Beni Şaşırttı Doğrusu.Yanlız Arkadaşla Veya Tek Başımıza Oynarken "Ooo Çöl Buldum" Diyebileceğiz Gibi Görünmüyor Baksanıza Bu Kadar Çok Yerin Adını Ezberlememiz Biraz Zaman Alıcak . Açıkçası Biraz Da Öyle Her Önüne Gelen Texture Pack Yapmaz Artık Herhalde Bu Kadar Zorlaşıcak Galiba Baksanıza. Ama Ejderhaya Binmek Veya Gerçek Mob Olarak Balık olması Çok Değişik Olmuş. Ama Bir İnsan Minecraftı 2 Yıl Bile Oynayıp Deneyim Kazanmış Bir İnsan Bile Minecrafta bu Bu Bu Tür Eşyalar Şeyler Gelecek Diye Düşünebilir. Benm Aklımda Trenler Yelkenliler Gibi Şeyler Düşünüyorum Madene İndiğimizde 1/3 Şekilde Petrol Çıkması Sen Bunu Bir Şekilde Rafine Etmen Gibi . Güzel Olurdu :D :) . Ama Dendiği Gibi Söylemesi Kolay Yapması Zor . Kolay Gelsin Mojanga :) [creative][/creative]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
1.6 Çıktıktan Bu Kadar kısa Süre Sonra 1.7 Çıkması Beni Şaşırttı Doğrusu.Yanlız Arkadaşla Veya Tek Başımıza Oynarken "Ooo Çöl Buldum" Diyebileceğiz Gibi Görünmüyor Baksanıza Bu Kadar Çok Yerin Adını Ezberlememiz Biraz Zaman Alıcak . Açıkçası Biraz Da Öyle Her Önüne Gelen Texture Pack Yapmaz Artık Herhalde Bu Kadar Zorlaşıcak Galiba Baksanıza. Ama Ejderhaya Binmek Veya Gerçek Mob Olarak Balık olması Çok Değişik Olmuş. Ama Bir İnsan Minecraftı 2 Yıl Bile Oynayıp Deneyim Kazanmış Bir İnsan Bile Minecrafta bu Bu Bu Tür Eşyalar Şeyler Gelecek Diye Düşünebilir. Benm Aklımda Trenler Yelkenliler Gibi Şeyler Düşünüyorum Madene İndiğimizde 1/3 Şekilde Petrol Çıkması Sen Bunu Bir Şekilde Rafine Etmen Gibi . Güzel Olurdu :sırıtmak: :) . Ama Dendiği Gibi Söylemesi Kolay Yapması Zor . Kolay Gelsin Mojanga :) [creative][/creative]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1.7 nin snapshotu çıktı 3 adet balık ve 5 10 çeşit çiçek eklendi birkaç blok filanda geldi. yeni buz çeşidi ve 2 adet toprak çeşidi geliyor. Ayrıca olta için 2 yeni enchant basılabiliyor. 1 yeni biyomda eklendi.