BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moynkroft veya benim deyimimle minekraft doğru ellerde serveri kurulursa güzel hatta macera dolu oyun
Bu oyunun tadını lapis hamadde falan filan kaçırıyor yoksa macera dolu bir oyun
Ayrıca şu kopyalama komutunu beğendim artık büyük şehirler yapmak çok kolay oldu

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Moynkroft veya benim deyimimle minekraft doğru ellerde serveri kurulursa güzel hatta macera dolu oyun
Bu oyunun tadını lapis hamadde falan filan kaçırıyor yoksa macera dolu bir oyun
Ayrıca şu kopyalama komutunu beğendim artık büyük şehirler yapmak çok kolay oldu

Sunucu açıp WorldEdit kullanırsan daha kolay olmazmığ :D

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum kardeşim Steam'de bütün paranızı harcarsınız,Mc'ye gelince "biz fakiriz"...En gereksiz oyunlara para harcayıp,DLC alıp 60 tl'lik bir oyunu alamıyorsunuz!Birde 10 tl'lik MC'ler var...Bazı saf akıllılar 60 tl'lik 10 tl'ye nasıl satıldığını düşünmeyip tuzağa düşüyor.Birde neymiş güvenilirmiş.Bi adam bana dedi ki "Ama ********** videosunu çekti".Lan o adam işin ucunda para olduğu için videosunu çekiyor.10 tl'lik hesaplarda skin değiştirme yokken 15 tl'lik hesaplarda var.Neyin kafası bu!Minecraft kendi sitesinden alınmalı sadece.Heh unutmadan.Eskiden crack olduğum için Premium şaçma derdim ama Premium alınca bir anda hayata bakışım değişti.Bunca zamandır ben neden Premium almamışım dedim.Birde youtube'da Premium KitPvP sunucu açan youtube kanallarının Server tanıtımında onu çok söven kişiler gördüm.Neymiş Premium gereksiz imiş,Crack daha iyi imiş,Server'ın sahibi malmış falan filan...O zaman sende gereksizsin be adam!Adam o oyunu yapmak için canı çıkıyor sen emeğe saygı bile göstermiyorsun!Ulan bari alamıyorsun Premium alanlara saygı göster ya da git Free to Play oyunları oyna.Ne kadar gereksiz bir günceleme gibi görsemde 1.8 en çok emek sarfedilen MC sürümü.Adam oyunu silip tekrar yazmış insanlar oynasın diye.Şimdi emekleri boşa gitti bence Mojang'ın.Keşke Mojang sadece Premiumlara günceleme çıkarsada Crackliler oyunu almak zorunda kalsalar...ve nokta.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum kardeşim Steam'de bütün paranızı harcarsınız,Mc'ye gelince "biz fakiriz"...En gereksiz oyunlara para harcayıp,DLC alıp 60 tl'lik bir oyunu alamıyorsunuz!Birde 10 tl'lik MC'ler var...Bazı saf akıllılar 60 tl'lik 10 tl'ye nasıl satıldığını düşünmeyip tuzağa düşüyor.Birde neymiş güvenilirmiş.Bi adam bana dedi ki "Ama ********** videosunu çekti".Lan o adam işin ucunda para olduğu için videosunu çekiyor.10 tl'lik hesaplarda skin değiştirme yokken 15 tl'lik hesaplarda var.Neyin kafası bu!Minecraft kendi sitesinden alınmalı sadece.Heh unutmadan.Eskiden crack olduğum için Premium şaçma derdim ama Premium alınca bir anda hayata bakışım değişti.Bunca zamandır ben neden Premium almamışım dedim.Birde youtube'da Premium KitPvP sunucu açan youtube kanallarının Server tanıtımında onu çok söven kişiler gördüm.Neymiş Premium gereksiz imiş,Crack daha iyi imiş,Server'ın sahibi malmış falan filan...O zaman sende gereksizsin be adam!Adam o oyunu yapmak için canı çıkıyor sen emeğe saygı bile göstermiyorsun!Ulan bari alamıyorsun Premium alanlara saygı göster ya da git Free to Play oyunları oyna.Ne kadar gereksiz bir günceleme gibi görsemde 1.8 en çok emek sarfedilen MC sürümü.Adam oyunu silip tekrar yazmış insanlar oynasın diye.Şimdi emekleri boşa gitti bence Mojang'ın.Keşke Mojang sadece Premiumlara günceleme çıkarsada Crackliler oyunu almak zorunda kalsalar...ve nokta.
Zaten mojang dan veri çekemeyeceklerinden dolayı 1.8 den sonraki updateleri görmemeleri gerekmiyormuydu yoksa yanlış mı biliyorum ?

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamıyorum kardeşim steam'de bütün paranızı harcarsınız,Mc'ye gelince "biz fakiriz"...En gereksiz oyunlara para harcayıp,DLC alıp 60 tl'lik bir oyunu alamıyorsunuz!Birde 10 tl'lik MC'ler var...Bazı saf akıllılar 60 tl'lik 10 tl'ye nasıl satıldığını düşünmeyip tuzağa düşüyor.Birde neymiş güvenilirmiş.Bi adam bana dedi ki "Ama ********** videosunu çekti".Lan o adam işin ucunda para olduğu için videosunu çekiyor.10 tl'lik hesaplarda skin değiştirme yokken 15 tl'lik hesaplarda var.Neyin kafası bu!Minecraft kendi sitesinden alınmalı sadece.Heh unutmadan.Eskiden crack olduğum için Premium şaçma derdim ama Premium alınca bir anda hayata bakışım değişti.Bunca zamandır ben neden Premium almamışım dedim.Birde youtube'da Premium KitPvP sunucu açan youtube kanallarının Server tanıtımında onu çok söven kişiler gördüm.Neymiş Premium gereksiz imiş,Crack daha iyi imiş,Server'ın sahibi malmış falan filan...O zaman sende gereksizsin be adam!Adam o oyunu yapmak için canı çıkıyor sen emeğe saygı bile göstermiyorsun!Ulan bari alamıyorsun Premium alanlara saygı göster ya da git Free to Play oyunları oyna.Ne kadar gereksiz bir günceleme gibi görsemde 1.8 en çok emek sarfedilen MC sürümü.Adam oyunu silip tekrar yazmış insanlar oynasın diye.Şimdi emekleri boşa gitti bence Mojang'ın.Keşke Mojang sadece Premiumlara günceleme çıkarsada Crackliler oyunu almak zorunda kalsalar...ve nokta.
Evet haklısın steama para harcamaktansa minecraft almak mantıklı ama. Herkesin durumu farklı benim babam çok cimri steam taz indirimlerindeyken bile 6 tabe oyun 30$ di steama inanmadi steam kazikci olduğunu düşündü ne zaman para harcamak gerekirse konuyu değiştiriyor yani benim steamdan 2$ oyunu bile almama izin vermez .
Bu arada bi sorum var konu dışı ama
Bit fly den para kazanıp minecraft almam için kaç kişi linke tiklaması gerekiyor veya kaç haftaya bunu Başara bilirim ?

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet haklısın steama para harcamaktansa minecraft almak mantıklı ama. Herkesin durumu farklı benim babam çok cimri steam taz indirimlerindeyken bile 6 tabe oyun 30$ di steama inanmadi steam kazikci olduğunu düşündü ne zaman para harcamak gerekirse konuyu değiştiriyor yani benim steamdan 2$ oyunu bile almama izin vermez .
Bu arada bi sorum var konu dışı ama
Bit fly den para kazanıp minecraft almam için kaç kişi linke tiklaması gerekiyor veya kaç haftaya bunu Başara bilirim ?
o çok zor.

10.000 tıklamaya 5 Tl Veriyor. ve bunu yapabilmen için geniş bir çevrenin + tanıdıkların olması lazım. mesela 1000 kişi tanıdığın eş dost çevren vs var diyelim.
Kişi başın 10 link atsan ve onlar o gün içinde ona tıklasa 1 günde 5 Lira kasmış olursun. bu şekilde paypal hesabına yükleyip alabilirsin.